PANASONIC ETHEREA nanoe™ X technológiával

panasonic-etherea-nanoe-x-technologia

Legfontosabb jellemzői:
1. LEVEGŐMINŐSÉG

  • nanoe™ X: a hidroxilgyökökön alapuló technológia. 
  • Javítja a levegő-minőséget, ezáltal a beltéri környezet egész napon át tisztább és kellemesebb tartózkodási hellyé válik.

2. OKOS ÍRÁNYÍTÁS

  • Beépített WIFI
  • Továbbfejlesztett vezérlés okostelefonnal. 
  • Kompatibilis az Amazon Alexával.

3. NAGY HATÉKONYSÁG

Kiemelkedően takarékos: hűtés és fűtés akár A+++ energiahatékonysággal.

4. EGYEDÜLÁLLÓ KOMFORT 

  • Aerowings 2.0: az egymáshoz illesztett lamellázat kellemes légáramlást biztosítanak.
  • Szuper csendes környezet.

5. ÚJ KIALAKÍTAS

  • Stílusos, monolit forma.
  • A készülékház és az alkatrészek kialakítása egyszerűbb telepítést és szervizelést biztosít.
  • Csúcsminőségű, egyszerűen használható, háttérvilágítással ellátott távvezérlő.

A Panasonic Heating & Cooling Solutions innovatív nanoe™ X Mark 2 és Mark 3 technológiáját a VDI szabványok szerint tesztelték és tanúsították. Az 1856-ban alapított VDI a Német Mérnökök Egyesülete, amely számos európai ipari szabványt határoz meg.

A Panasonic nanoe™ X Mark 2 és Mark 3 technológiája, amelyet a légkondicionáló berendezésekbe építettek be, tudományos vizsgálaton esett át, és megfelel a VDI 6022 Lap 1.1 követelményeinek, amely a szellőzőrendszerek és -egységek higiéniai követelményeivel foglalkozik, különös tekintettel a decentralizált szellőzőrendszerek és -egységek sajátosságaira. A Panasonic nanoe™ X Mark 3 technológiája szintén megfelel a VDI 6022 1. lap követelményeinek, valamint a VDI 6022 5. lapnak, amely leírja, hogyan lehet elkerülni az allergén expozíciót, és milyen kapcsolódó követelményeknek kell megfelelni a belélegzett levegőt befolyásoló műszaki eszközök és alkatrészek vizsgálatánál és értékelésénél.

A reális, de szabványosított vizsgálati körülmények alapvető követelményt jelentenek. Ebben az összefüggésben bebizonyosodott, hogy a Mark 3 technológia csökkenti a panaszokat okozó allergének mennyiségét a helyiségben, és alkalmas az allergiában szenvedők számára. A sikeres teszteket a VDI által tanúsított RLQ szakmérnökök által kiadott vizsgálati jegyek dokumentálják. A Panasonic az első klímagyártó, amely beltéri egységeire megkapta ezeket a vizsgálati jeleket. A lakossági termékek között az Etherea sorozatban a legújabb Mark 3-as generátor található, a szuper kompakt oldalfali TZ és a padló konzolban a Mark 2-es generátor javítja a levegő minőségét.

A nanoe™ X technológiával felszerelt Panasonic hőszivattyú SARS-CoV-2 vírus elleni hatásának vizsgálata

SARS-CoV-2 vírus: 91,4% közömbösítve. A vizsgálatot a TEXCELL (Franciaország) végezte, SARS-CoV-2 vírus oldatával telített  gézlap használatával, melyet egy 6,7 m2-es helyiségben 8 órán keresztül tettek ki a nanoe™ X technológiával felszerelt Panasonic hőszivattyú hatásának. Vizsgálati jelentés: 1140-01 C3. Valós környezetben a nanoe™ X teljesítménye eltérő lehet.

A Google, Android, Google Play és Google Home a Google LLC védjegyei. Az Amazon, Alexa és az összes kapcsolódó logó az Amazon.com, Inc. vagy kapcsolt vállalkozásainak védjegye. 

A Hangasszisztens szolgáltatások elérhetősége országtól és nyelvtől függ. A beállítási eljárásokról bővebben ide kattintva!

Megosztás

Előző olvasása

Belimo: bemutatkozott az új szabályozó pillangószelep

Következő olvasása

Ha nincs lakásfelújítás, lesz lakhatási válság?