Kiemelkedően sikeres volt a Megújuló Energia Szakmai Nap

Minden korábbinál nagyobb létszámban érkeztek a kollégák a MÉGSZ Megújuló Energia Szakmai Napjára a múlt héten a budapesti Lurdy Ház konferenciaközpontjába.

A résztvevők létszáma elérte a négyszáz főt, tizenegy kiváló és aktuális előadás hangzott el a megújulós témakörben, és a szünetekben húsz kiállító cég várta az érdeklődőket az információs asztaloknál.

– Minden szakmai napunk sikerén keményen dolgozunk, mert maximálisan ki akarjuk szolgálni a szponzorokat, előadókat, kiállítókat és a rendezvényre látogatókat, ezért is nagyon örülünk, hogy a mostani a korábbi szakmai napok jó látogatottságához képest is kiugró érdeklődést eredményezett. Ezt most már az új mérce számunkra az idei őszi és a jövő évi tavaszi szakmai napjainkra vonatkozóan – mondta a rendezvény végén Kárpáti Zoltán főszervező.

A szakmai nap levezetésére Varga Pál MÉGSZ-alelnök vállalkozott, aki bár a napenergiás terület ismert szakembere, érdeklődéssel figyelte a többségében a hőszivattyúzásról szóló előadásokat.

A rendezvény a MÉGSZ Facebook oldalán számos lájkot kapott, és eddig több mint kilencszázan megnézték a szövetség YouTube csatornáján.

Megosztás

Előző olvasása

Rendhagyó installáció látható a budapesti Erzsébet téren

Következő olvasása

Hatszorosára nőtt a hőszivattyúk iránti érdeklődés a rezsiárak változása után