Rovat: Rövid hírek

Tegye munkáját egyszerűbbé a testo Smart Probes okos érzékelőkkel Kiemelt

2020. november 13. péntek, 12:16

Manapság a digitális megoldások felé közelít életünk minden területe. A technológiák gyors ütemben fejlődnek és ezzel tartanunk kell a lépést. Okostelefonunk folyton a kezünkben van a mindennapok számos helyzetében: munkában és szabadidőnkben egyaránt.  A Testo egyesítette az okostelefonok nyújtotta kényelmet és a precíz méréstechnológia által biztosított hatékonyságot.

A testo Smart Probes okos érzékelők praktikus megoldást nyújtanak a mindennapi mérési feladatok elvégzésére. Legyen szó felületi hőmérséklet, érintésmentes (infra) méréséről, páratartalom méréséről vagy túlhevítés és utóhűtés számításáról, az applikációba épített mérőmenük, a grafikonos és táblázatos alternatív megjelenítési módok és az egyszerre akár 6 csatlakoztatható érzékelő az összetett mérési feladatok során is hatékony támogatást nyújtanak. Az applikációval professzionális jegyzőkönyvek is készíthetők Excel vagy PDF formátumban, melyekhez képek és megjegyzések is csatolhatóak.

 

 

 

 

A vezeték nélküli műszerek kis méretük és kialakításuk révén a nehezen hozzáférhető helyeken is könnyedén alkalmazhatóak, valamint elférnek bármilyen zsebben, a Smart Case műszertáskában pedig több érzékelő is kényelmesen és biztonságosan szállítható. Az érzékelők Bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikálnak az okostelefonra telepíthető díjmentes applikációval, amelynek köszönhetően a mért értékek valós időben jelennek meg a telefonunk kijelzőjén. A termékcsalád egyes műszerei már akár 100 m-es Bluetooth hatótávval is rendelkeznek, valamint a hajlított/hajlítható érzékelőfejek lehetővé teszik a nehezen hozzáférhető helyeken végzett méréseket is.

 

 

 


Kell ennél praktikusabb megoldás?
A műszerek külön-külön és praktikus szettekben, az Önnek szükséges felhasználási területre specializálva is megvásárolhatók, az applikáció pedig díjmentesen letölthető iOS és Android operációs rendszerekre egyaránt. A praktikus szettek legjobb társai lehetnek a munkában bármely szakember számára.

 

További információ: https://www.testo.com/hu-HU/termekek/smartprobes?utm_source=MEGSZ&utm_medium=online%20article&utm_campaign=testo%20Smart%20Probes

 

Utoljára frissítve: 2020. november 13. péntek, 12:36