Véget ért a MÉGSZ tavaszi rendezvényszezonja

megsz-magyar-epuletgepeszek-szovetsege-rendezvenyek-2024-tavasz

Tizenöt rendezvényen hallgatták a kollégák a szakmai újdonságokról szóló előadásokat.

Januárban a START Épületgépészeti Évindítóval kezdődtek a MÉGSZ budapesti szakmai napjai a Lurdy Ház konferenciaszintjén, februárban a Zöld Fordulat Szakmai Nappal folytatódtak, majd márciusban a Nagy épületek és intelligens rendszerek szakmai nappal zárultak.
Két országjáró sorozat is lezajlott, a Gyakorlatias épületgépészeti megoldások a mindennapi munkához című turné egész napos szakmai programot biztosított az érdeklődőknek, az Aktív Épületgépészek Klubja munkaidő után kínált szakmai előadásokat és szórakozási lehetőséget.

Összesen mintegy 2300 fő látogatta a rendezvényeket, a szakmai napok videóit pedig több mint kétezer-ötszázan töltötték le a MÉGSZ YouTube oldaláról.

Szeptemberben a Megújuló Energia Szakmai Nappal indul az őszi szezon, a Klíma és Légtechnikai Szakmai Nappal folytatódik, október végén a Gáz- és Kéménytechnikai Szakmai Nap kerül megrendezésre. A Fókuszban a Klíma és Hőszivattyú Szakmai Nap és az Aktív Épületgépészek Klubja már az Országos Magyar Épületgépész Napok programját fogja gazdagítani.

Az OMÉN-t záró Épületgépész Bál, amelynek szervezésében közreműködik a MÉGSZ, december 1-jén lesz.

A korábbi rendezvényekről beszámoló tudósításaink ide kattintva olvashatók!

Megosztás

Előző olvasása

Építőipari jog: szerződés, vállalási ár, pénzügyek

Következő olvasása

Otthonfelújítási és korszerűsítési program: 108 milliárd forint lesz rá