A KE KELIT osztó-gyűjtőt már a mennyezethűtés bebetonozása előtt elrejtették!

ke-kelit-oszto-gyujto-mennyezethutes-rejtes

A KE KELIT a betonfödémbe épített mennyezethűtési/-fűtési rendszeréhez egy speciális osztó-gyűjtő szekrényt hozott forgalomba. A cég szabadalmaival védett szekrény számtalan előnyt kínál a felhasználóknak.

Mivel az osztószekrény a zsaluzatra kerül rögzítésre, a hűtőmodulok vezetékei közvetlenül csatlakoztathatóak, nincs szükség zsaluátvezetőkre, idomokra, így a szerelés gyorsabb, költséghatékonyabb.

Mivel az osztó-gyűjtők már a szerkezetépítéskor elhelyezésre kerülnek, nincs utólagos kötés és a nyomáspróba már a szerkezetépítés során elvégezhető. A csatlakozó gerincvezeték a falba, vagy szerelőaknába vezethető a födémen keresztül, és csakúgy, mint a hűtőmodulok vezetékei, közvetlenül a szekrény előre stancolt részein vezethetőek a szekrénybe.

Az építtetők szempontjából jelentős előny, hogy nincs belmagasság-csökkenés, nincs szükség költséges álmennyezet-építésre. A speciális osztószekrény REI90 tűzvédelmi bevizsgálással rendelkezik, ami szintén fontos érv a beépítésénél. Az alsó fehér lemezfedlap mágneses rögzítésű, így nincsenek látható rögzítési pontjai, három dimenzióban állítható, és egy mozdulattal levehető.

Forrás: Ke Kelit

Megosztás

Előző olvasása

Építőipar: kevés az új szerződés, létszámleépítések jöhetnek

Következő olvasása

Okos berendezések és rendszerek az épületgépészetben