Elindult a Wilo-Select 5 – Új online Wilo-eszköz a szivattyúméretezéshez

wilo-szivattyu-select-5

Rövidebb tervezési idők optimalizált szivattyúkiválasztás mellett

Spóroljon időt a Wilo-Select 5 online segítségével a helyes szivattyútípus kiválasztása során! A Wilo-Select évek óta iparági standard a centrifugálszivattyúk méretezésében. Hozza meg gyorsan és céltudatosan a helyes döntést a „Wilo-Select 5 online” optimalizált verziójával, ha a berendezésének hatékony tervezéséről van szó.

A Wilo legújabb generációs digitális szivattyú-tanácsadója hatékonyan támogatja a szivattyúk méretezésében és kivitelezésében: legyen szó a termékopciók, tartozékok vagy szervizszolgáltatások optimalizált kiválasztásáról vagy a meglévő berendezések üzemi költségeinek csökkentéséről, a Wilo-Select 5 online segítségével mindig megfelelő megoldást talál a projektjeihez.

Újdonságok:

Gyors hidraulikus méretezés

A gyors hidraulikus méretezés a szivattyú munkapontjának megadása után felajánlja, hogy melyik szivattyú-sorozat megfelelő a projektje számára. A szivattyútípusok opcionális szűkítése után a termékválasztás a szokásos módon, szakszerűen elvégezhető.

Hatékony projektkezelés szivattyú-összehasonlítással

A projektkezelés most a már régóta ismert Wilo-Select 4  teljes funkciókészletének átemelésével történik. A Wilo-Select 5 összehasonlítja a kiválasztott tételeket, és az eredményt különböző formátumokba tudja exportálni.

Hozzáférés a régi szivattyútípusok adataihoz

A régi termékadatokat a típus megjelölésével vagy a cikkszámmal be tudja tölteni. A szivattyúdiagrammok és a műszaki adatok mellett könnyen hozzáférhet az üzemeltetési utasításokhoz és az adatlapokhoz is.

A Wilo-Select 4 online továbbra is rendelkezésre áll 2024 tavaszáig. Használja mostantól a Wilo-Select 5 online rendszert – meglévő projektjeit nagyon egyszerűen át tudja vinni a projektátviteli asszisztens segítségével.

További részletek: Wilo-Select 5 online – az Ön digitális szivattyú-tanácsadója | Wilo

Megosztás

Előző olvasása

Helyzetkép az építőipar magyarországi digitalizációjáról 

Következő olvasása

Megújuló energia hasznosítása Szolnokon a MÁV Kórházban