Ismerje meg jobban a világ első bioalapú PEX csöveit*

Az Uponor vezető szerepet tölt be a fenntartható építőanyagok kereskedelmi, lakossági és ipari célú gyártásában. A fenntarthatóság központi szerepet játszik küldetésünkben, jövőképünben és stratégiájukban (PR).

Ezért hoztuk létre az Uponor Blue termékcsaládot. Az Uponor Blue termékek segítenek megvalósítani az Ön környezetvédelmi és szénlábnyom-csökkentési céljait.
Ez a csökkentett szénlábnyomra vonatkozó kezdeményezés segít a fenntartható döntések meghozatalában, új normák felállításában és a környezetvédelmi célok elérésében. Büszkén mutatjuk be Uponor PEX Pipes Blue termékünket, amely lehetőséget kínál Önnek, hogy élen járjon a zöld építkezés terén, és hozzájáruljon a fenntartható építőiparhoz.
Termékünk az első bioalapú PEX cső a piacon, mely alkalmas ivóvíz- és padlófűtési rendszerekhez, a hagyományos PEX csövekkel azonos termékjellemzőkkel rendelkezik, és akár 90%-kal csökkentett szénlábnyomot eredményez.

Mit jelent a „bioalapú” kifejezés?
Olyan termékekre utal, amelyek biomasszából származnak vagy biomasszát felhasználó eljárásokkal készülnek. 

Milyen megújuló anyagokat használnak a bioalapú Uponor PEX Pipes Blue gyártáshoz? 
Vannak olyan megújuló alapanyagok, amelyek nem alkalmasak emberi fogyasztásra, mint például élelmiszerként nem használható növények és a használatban lévő hulladékok/maradványanyagok, például a használt étolaj. 

Lehetséges-e ugyanazokat az idomokat/gyűrűket és ugyanazokat a szerszámokat használni a PEX Pipes Blue- csövekkel?
Igen, ugyanazokat az idomokat/gyűrűket használhatja a PEX Blue csövekkel, és nincs szükség speciális szerszámok vásárlására a PEX Blue csövek használatához.

ISCC tanúsítvánnyal, tömegmérleg megközelítés alapján

Megosztás

Előző olvasása

Úgy tűnik, a kormány növelni fogja a napelemes kapacitások felső határát 

Következő olvasása

Díjazták Németországban a fenntartható partnerségeket