Fedezze fel, hogy a RetroFIT+ hogyan képes forradalmasítani a különböző épületekben az energiafelhasználást

retrofit-belimo-hvac-epuletgepesz

Az energiafelhasználás optimalizálása minden épület esetén előnyös, de minden épülettípus egyedi terhelési profilokkal és követelményekkel rendelkezik. Egy testre szabott megközelítés biztosítja a hatékonyságot, a levegőminőséget és a kényelmet a lakók számára. A felújítás minden épület életciklusának lényeges eleme és óriási változást képes hozni egy létesítmény hatékonyságában. A Belimo csapata több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a HVAC iparágban, termékeik pedig bizonyítottan eredményesen alkalmazhatók.

RetroFIT+ a nagyobb komfortért és energiahatékonyságért

A Belimo segíteni szeretne Önnek, hogy megtalálja az igényeinek legjobban megfelelő megoldást, mellyel csökkentheti az energiaköltségeit és a szén-dioxid-kibocsátását egy fenntarthatóbb jövő érdekében.

RetroFIT+ program a Belimo épületgépészeti rendszerek modernizálására vonatkozó koncepciója, amely folyamatosan bővülő ötletekkel és eszközökkel segíti a meglévő épületek energetikai korszerűsítését. A Belimo RetroFIT+ megoldásai lehetővé teszik, hogy egy Belimo termék könnyedén beilleszthető legyen egy harmadik féltől származó rendszerbe.

Megosztás

Előző olvasása

Javulnak a német háztartási napelemes rendszerek működtetésének feltételei

Következő olvasása

A CONSTRUMA 2024-ben április 10-14 között lesz