A CONSTRUMA 2024-ben április 10-14 között lesz

construma-kiallitas-hungexpo-2024

A CONSTRUMA Otthonteremtési Kiállítási Csokor jövőre április 10-14. között kerül megrendezésre a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban. 

Mint minden páros évben a csokor kiállításai a 42. CONSTRUMA Nemzetközi építőipari és a 12. OTTHONDesign Otthonteremtési Szakkiállítások lesznek, amelyre már javában tart a kiállítói akvizícó. (A Hungarotherm szakkiállítás 2025-ben jelentkezik ismét.)

Az építőipar hazai csúcsrendezvényén ebben az évben közel 500 kiállító mutatta be újdonságait, innovációit, melyeket több mint 30.000 érdeklődő tekintett meg az öt nap alatt. A CONSTRUMA Otthonteremtési Kiállítási Csokor az építőipari témáktól az épületgépészeten át a lakberendezésig lefedi az otthonteremtés teljes spektrumát.

A kiállítói bemutatkozás mellett szakmai partnereink 2024-re is gazdag programkínálattalkészülnek a kiállítás idejére. Az általuk szervezett konferenciák, előadások az építőipar, épületgépészet aktualitásait, vagy éppen a jövőt érintő kérdéseit dolgozzák fel. A 2024-re tervezett témák között vannak például a jövő generációk szerepe az építőiparban, az építőipari digitalizáció vagy a mesterséges intelligencia építésgazdaságra gyakorolt hatása.

Bővebb információ a Construma honlapján!

Megosztás

Előző olvasása

Fedezze fel, hogy a RetroFIT+ hogyan képes forradalmasítani a különböző épületekben az energiafelhasználást

Következő olvasása

Fatüzelésű fűtőmű épült Kaposváron, a távhőrendszerre kapcsolódik