Egyre nagyobb hatása van a BIM-nek

bim-buildext-epitoipar-digitalizacio

A BuildEXT szeptemberi rendezvényén az építőipari digitalizáció mellett arra is választ kaphatunk, hogyan lesz a drága BIM a legnagyobb megtakarítás.

„Régen a tervező rajzokat készített, mára a tervezőt integrátornak hívják és egy szofisztikált szoftverszinergiában információmodellt épít, amire applikációkat csatol és ez átalakítja a tervezés, a projekt menedzsment, az építés és az üzemeltetés folyamatát. Az eredmény az építőipar új operációs rendszere, új világszabvány, új állami szabályozás és a nap végén egy versenyképes, gyors és hatékonyan működő iparág” 

A BuildEXT Kft. szervezésében szeptember 13-án és 14-én Budapesten megvalósuló építőipari meet-up ajánlójából idéztünk. A műszaki és informatikai részletek mellett a rendezvény egyik fontos kérdése gazdasági alapú: miként válik a drága BIM a legnagyobb megtakarítássá? 

Az eseményt azoknak a beruházóknak, tapasztalt projektmenedzsereknek és senior tervezőknek szervezik, akik nyitottak a változásra és átfogó képet szeretnének kapni, hol jár az építőipar digitalizációja, és miként írja felül a hagyományos tervezési módszereket a digitalizáció.

További részletek a magyarepitok.hu cikkében, ide kattintva.

Fotó: Freepik

Megosztás

Előző olvasása

Az otthonok energiahatékonyabbá tétele az IMI Hydronic tanácsaival és termékeivel

Következő olvasása

Napelemes szabályozás: a Fidesz frakció korrekciót kért a kormánytól