Újdonságok az OMÉN 2023 programjában

Idén immár hatodik alkalommal hirdetjük meg az Országos Magyar Épületgépész Napok (OMÉN) szakmaközösségi programját. Az elmúlt években a folyamatosan változó adottságok ellenére is sikeres volt az OMÉN, így okkal bízhatunk abban, hogy ez idén is sokan mellé állnak, bekapcsolódnak.

2023-ban, válaszolva arra az igényre, hogy a számos szakmai találkozót több hétre lehessen elosztani,

november 1-től december 1-ig tart az OMÉN.

A kezdeményezők, és a programok létrejöttét segítők nem titkolt reménye, hogy az évek előrehaladtával egyre többen magukénak érzik a szakmai találkozásoknak ezeket a heteit. Azt kérjük az épületgépész kollégáktól – tanulóktól, mérnököktől, kereskedőktől, kivitelezőktől, gyártóktól – éljenek az ország bármely szegletében, hogy ezeket a napokat használják ki a szakmán belüli találkozások, szabadidős vagy sportprogramok, szakmai tapasztalatcserék, gyárlátogatások, tanfolyamok, szemináriumok és előadások szervezésére. Gazdagítsuk a szakmánkat tudásunk megosztásával és belső kapcsolataink erősítésével az OMÉN 2023 idején különösen is!
Idén is sor kerül szakmánk kimagasló személyeinek és teljesítményeinek elismerésére. Az OMÉN zárórendezvényén, az Épületgépész Bálon ezúttal is átadjuk szakmánk legrangosabb díjait, valamint az Év emberei díjakat.
A bál időpontja december 1. (péntek), helyszíne ezúttal új, a Budapest Marriott Hotel.

Kérjük a szakma támogatóit, gyártókat, kereskedőket, oktatókat, kivitelezőket, mérnököket, hogy aktivitásukkal, támogatásukkal járuljanak hozzá a program sikeréhez, mint ahogyan ezt eddig is megtették. Támogassák a helyi kezdeményezéseket, és maguk is kezdeményezzenek ilyeneket!

Az Országos Magyar Épületgépész Napok céljainak megvalósítása érdekében a szakmai összefogást kifejező OMÉN Alapítvány és az OMÉN irányító testület feladata a kezdeményezés, a programok létrejöttének segítése, a találkozók hatékony kommunikációja a szakma felé. A szakmaközösségi hetekkel kapcsolatos legfontosabb információk továbbra is a talalkozzunk.hu honlapon követhetők, ahol minden közreműködői szándéknak, programnak helyt adunk az OMÉN 2023 sikere érdekében.

Dolgozzunk együtt és találkozzunk idén is az OMÉN-en, és az Épületgépész Bálban!

Golyán László, a MÉGSZ elnöke, az OMÉN Alapítvány kuratóriumának elnöke
Gyurkovics Zoltán, a MMK Épületgépészeti Tagozatának elnöke, az OMÉN Alapítvány kuratóriumának tagja
Király Tamás, a MÉgKSZ elnökségi tagja, az OMÉN Alapítvány kuratóriumának tagja

Megosztás

Előző olvasása

Régiós szakmai találkozót szervezett a Gázközösség Szekszárdra

Következő olvasása

Herendi Porcelánmanufaktúra festészet munkatermeinek klimatizálása