Újraválasztották az ÉVOSZ elnökét

Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) tisztújító közgyűlésén újabb 4 évre Koji Lászlót, az Inconex Ingatlanhasznosító Kft. igazgatóját választotta elnökének – tájékoztatta a szervezet portálunkat.
 
Mint írják, a 2023. május 4-én megtartott tisztújító közgyűlésen az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) újabb négy évre Koji Lászlót választották elnöknek.
A közgazdász Koji László az ÉVOSZ egyik alapító tagja. Beruházó, ingatlanfejlesztő és kivitelező cégeknél dolgozott korábban, jelenleg az Inconex Ingatlanhasznosító Kft. igazgatója, 34 éve foglalkozik a szövetség érdekképviseleti munkájával, 2015 óta az ÉVOSZ elnökeként.

Sikeres cégek vezetése mellett számos társadalmi tisztséget vállalt és tölt be jelenleg is. Hosszú ideig volt a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, jelenleg pedig általános alelnöke, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Építésgazdasági Kollégiumának elnöke, a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége alelnöke, a Közbeszerzési Tanács tagja.
 
Koji László a következő négy év legnagyobb kihívásának a hazai építőipar hatékonyságának javítását, az építésgazdasági értékláncszereplőinek összehangoltabb piaci együttműködését tartja, mindezekhez pedig az ágazat digitalizációját és piacvédelmét.

Forrás: ÉVOSZ

Megosztás

Előző olvasása

A földgáz jövője Magyarországon

Következő olvasása

Kutatás: nincs még mély recesszió, csak „visszarendeződik” a piac