Gázszerelő igazolvány meghosszabbítása rövid, hatékony képzésen

gazszerelo-igazolvany-kepzes-megsz-2024

Beindultak a Tinktúra Bt. és a MÉGSZ közösen szervezett őszi gázszerelői tanfolyamai, melyeknek célja a fényképes gázszerelői igazolvány meghosszabbítása.

A személyes jelenléttel zajló képzés vizsgával együtt egy nap alatt lezajlik. A tanfolyamot a szervezők a gázszerelők igényei és a jogszabályi kötelezettségek szerint állították össze, a tanfolyamot tapasztalt és kiemelkedően felkészült oktató tartja, aki ismerve a gázszerelői szakma aktuális problémáit és gondjait, gyakorlatias szemlélettel adja át a fontos szakmai és jogi információkat.  

A tanórák után az írásbeli vizsga következik, független vizsgaszervező intézmény szervezésében, a tanórák úgy zajlanak, hogy maximálisan segítsék a sikeres vizsgára való felkészülést.

A tanfolyam tartalma egyrészt a gázcsatlakozó és a felhasználói berendezésekre vonatkozó jogszabályi változások, másrészt az üzemvitel, a karbantartás, a műszaki-biztonsági ellenőrzés naprakész ismerete.

A kiállított bizonyítvány egy évig érvényesen beadható a Magyar Mérnöki Kamarához, mint nyilvántartó szervezethez, amely megújítja az igazolványt.

Továbbképzések időpontja és helyszíne:

szeptember 26. Budapest
október 18. Kaposvár
október 25. Budapest
november 15. Tiszaújváros
november 29. Budapest

További információk, tudnivalók és kedvezmények ide kattintva érhetők el.

Fotóillusztráció: Freepik

Megosztás

Előző olvasása

Jön a Klíma- és Légtechnikai Szakmai Nap!

Következő olvasása

Hűtő- és klímaberendezések hűtőközeg-emisszióinak analízise Németországban