30 éve a klímatechnikában – az értékesítéstől a telepítésig és azon túl

Az idő pénz, a pénz pedig idő, főleg, ha a legjobbat szeretnénk megtalálni. A Faktor Kft. 1995 óta áll mindazok szolgálatában, akik hűtéssel, fűtéssel vagy épületgépészettel foglalkoznak. Legyen szó szerelőről vagy lakossági vásárlóról, a különböző eszközök, alkatrészek online és offline értékesítésétől a telepítésig és azon túl is minden megtalálható szolgáltatásainkban. Ráadásul üzletünkben szaktanácsadás, valamint termékeinkre helyszíni garanciális szervizelés is elérhető kínálatunkban. Webshopunknak köszönhetően pedig akkor sem szükséges beutaznia az országot, ha csak egyetlen alkatrészre van szüksége. Ha megbízható partnert keres napelem-, fűtés- vagy klímatechnika teljes körű szolgáltatásban, akkor válassza a Faktor Kft.-t! (PR)

Nincs több feleslegesen eltöltött idő, mindent egy helyről, azonnal készletről megkaphat cégünknél. Bizalmát hosszú távú, tartós, megbízható megoldásokkal háláljuk meg.

Nyáron hűtés, télen fűtés akár megújuló energiával: szaküzleteinkben és webshopjainkban megtalálhatóak az ipari hűtéshez tartozó kompresszorok, aggregátok, hűtőberendezés-vezérlők, ventilátorok. Továbbá hűtőköri elemek, hőcserélők, rézcsövek, szigetelések, segédanyagok és hűtős szerszámok. A megújult klímapest.hu weboldalunkon pedig egy klímaszűrő segíti a klímaválasztást.   Forgalmazott klímamárkáink: Fujitsu, Fisher, Gree, HD, Toshiba, Panasonic, LG, Daikin. A klímaszereléshez és a klímatisztításhoz szükséges anyagokat és szerszámokat is megveheti nálunk. Ráadásul szerelőként kedvezőbb áron. Ehhez nem kell mást tennie, mint regisztrálni vállalkozását a honlapunkon, vagy erre a linkre kattintva egyedi szerelői árat kérni a kiválasztott termékre. 

Igény szerint kettő az egyben szolgáltatásunkat is kérheti, vagyis a kiválasztott termék mellé humán erőforrásunk és szakértelmünk is kérhető: ha megvan a vágyott modell, spóroljon időt és bízza ránk a klímaszerelést, -tisztítást és a majdani karbantartást is. Egy kézben tartjuk a teljes munkafolyamatot a tervezéstől az átadásig és azon is túl teljes ügyintézéssel anélkül, hogy Önnek többfelé kellene egyeztetnie. Amennyiben ezt a szolgáltatást választja, a kiszállítással sem kell bajlódnia, ingyen házhoz visszük a kényelmet, valamint 3 év szerelési garanciát is vállalunk.

A helyszíni felmérést követően tételes árajánlatot adunk, amely tartalmazza az összes felmerülő költséget. Napelemrendszerre már a weboldalas jelentkezés után közvetlenül előzetes ajánlatot adunk. Ingyenes kiszállással felmérést is végzünk Budapesten és Pest vármegyében. Hőszivattyú-telepítés előtt pedig ingyenes konzultációt biztosítunk, hogy segíthessünk az Önnek legmegfelelőbb rendszer megtalálásában, kiválasztásában.

Profilunkba tartozik a hővisszanyerős szellőztetőrendszer, a napelemes rendszer és a hőszivattyú telepítése is amellett, hogy kazánok, tartályok, vízmelegítők, radiátorok, csaptelepek, szaniterek, fűtési csövek, termosztátok, vezérlők, szén-monoxid érzékelők, kéménytartozékok, keringetőszivattyúk, öntözési rendszerek alkatrészei is nagy választékban elérhetők személyesen üzletünkben vagy webshopunkban

Büszkék vagyunk családi vállalkozásunkra, amelyben vásárlóinkkal is családtagként bánunk türelemmel, tisztelettel és közös feladat- és problémamegoldással. Kulcsszavaink a minőségi idő, a megbízható tájékoztatás és a szakértelem: épületgépész-áruházunkban 15 éves tapasztalattal rendelkező szakértő, szerelő értékesítők dolgoznak, akik készséggel válaszolnak a felmerülő általános vagy specifikus kérdésekre. A pultban minden kollégánk számlázza és kiadja az árut, kérés esetén tanácsot ad, így erre sem kell külön várakoznia vásárlóinknak. Szerelőink bizalommal fordulhatnak hozzánk alkatrészek kiválasztásában, telepítési méretezések és beépítési technikákkal kapcsolatban. A garanciális problémákat rugalmasan és megnyugtatóan kezeljük. Lakossági vásárlóinkat útmutatásokkal tudjuk inspirálni, hogy az apró munkákat, hogyan végezzék el a házukban, lakásukban. Otthonfelújítási támogatás sikeres pályázatában is vállaljuk a tanácsadást. 

Fejlődésünk záloga a folyamatosan bővülő termékkínálatnak, az egyedi árajánlatnak, szakmai ismeretnek, valamint partnereink teljes körű kiszolgálásának köszönhető. Ilyen partnerünk a kifejezetten hűtő-, fűtő- és szellőzőrendszerek (HVAC) karbantartására szakosodott WIPCOOL cég, amely globálisan a legtöbb szabadalommal rendelkezik ezen a területen. A WIPCOOL-gépek Magyarországon kis- és nagykereskedelmi forgalmazásban kizárólag a Faktor Vállalkozási Iroda Kft-nél elérhetőek. Jöjjön el bemutatótermünkbe személyes tanácsadásra, illetve a termékek megtekintésére. Nálunk a parkolás ingyenes.

Hiszünk a mintaadásban, ezért irodánkat az általunk forgalmazott és telepített zöld energiás rendszerekkel működtetjük. Kérésére bemutatjuk, hogyan nézne ki az adott rendszer az Ön otthonában, irodájában, továbbá mekkora zajjal, energiaszükséglettel vagy energiatermeléssel működnének. Rendszereink kitermelik az előzetesen meghatározott energiamennyiséget. Személyes konzultáció után olyan energetikai rendszert javaslunk Önnek, amely illeszkedik elvárásaihoz és pénztárcájához is.

Miért érdemes minket választania?

  • Hosszú távú együttműködést biztosítunk
  • Velünk időt spórolhat, minőségi szakértelmet kaphat
  • Közel 30 év tapasztalat a hűtésben, klimatizálásban
  • Több mint 8000 db eladott klímaberendezés
  • 2000 fölötti elégedett klímatulajdonos, ahol mi szereltünk
  • Klíma-, napelem- és hőszivattyú-bemutatóterem
  • 100 % tulajdonú magyar cég
  • Magyar garanciával rendelkező termékek
  • Minden hónapban friss akciók 
  • Nincsenek rejtett költségek, tényleges árakkal dolgozunk
  • Szakképzett kollégák
  • Szerelőknek extra kedvezmény
  • Személyes kapcsolattartás vásárlás után is!

Itt a nyár, jönnek a melegrekordok. Ne várja meg, vásároljon klímát, hőszivattyút kedvező árakon a Faktor Kft-nél! 

Keressen minket bizalommal személyesen telephelyünkön a Budapest, XVII. Pesti út 9. címen, telefonon a +36 1 253 0394-es központi számunkon vagy a faktor@faktorkft.hu e-mail-címen!

Megosztás

Előző olvasása

Válaszokra vár az MNB vállalati konjunktúra-kutatása

Következő olvasása

Otthonfelújítási Program: 30%-os energiamegtakarítás a feltétel