Jön az Elektromosipari szakemberek kézikönyve

elektromosipar-szakember-kezikonyv-elektroinstallateur

Októberben jelenik meg az új Elektromosipari szakemberek kézikönyve

Napjainkban az épületvillamos és épületgépész szakma gyakorlatilag elválaszthatatlan egymástól. Ezer szálon kapcsolódnak és sikeres munkát csak együtt, egymás tudására építve lehet végezni. A folyamatos változások – nem csak a technikai fejlődés területén, de a jogszabályi környezetben is – indokolttá tették a szakkönyvünk aktualizálását, bővítését. Célunk, hogy a könyv átfogó és jól felépített tartalmával nemcsak az ismeretek bővítését és a meglévő tudás korszerűsítését szolgálja, de a mindennapi munkavégzés során is hasznos segítőtársa legyen a villamosipari vállalkozóknak, villanyszerelőknek, és a társszakma iránt érdeklődő szakembereknek. A könyv olyan határterületeket is tárgyal, mint az automatizálás. megújuló energiák, energiatárolás, energiamenedzsment.

A több mint 600 oldalas szakkönyv a cégek számára olyan hirdetési felületet kínál, amely sok éven át nap mint nap ott lesz a szakemberek kezében és látóterében.

Amennyiben cégüket érdekli a megjelenés lehetősége az Elektromosipari szakemberek kézikönyvében, szívesen állunk rendelkezésre bővebb információkkal: info@elektroinstallateur.hu, +36 30 8496960, +36 30 8496961

Jelentkezési határidő: 2024. augusztus 15.

Megosztás

Előző olvasása

Megújuló energia melléklet 2024/3 – június

Következő olvasása

Olcsóbb és fenntarthatóbb fűtési megoldásokat hozhat az új otthonfelújítási program