SIRHA Budapest 2024: az ACO nagykonyhai megoldásaival és újdonságaival

aco_belteri_vizelvezetes_es_szennyvizkezeles

Ételmérgezés, csúszásveszély, csövek dugulása… Ezek az ételkészítés rémálmai, melyek közül néhány az üzletmenetet és a vendégeket, néhány pedig az alkalmazottakat veszélyezteti.

A vízelvezető rendszernek kardinális szerepe van az éttermi higiénia kialakításában és fenntartásában. Az ACO, mint a világ vízelvezetési specialistája, pontosan tudja, hogy az élelmiszerbiztonság, a higiénia és a költséghatékonyság alapvető tényezők, de azt is, hogy a vízelvezetés nincs szem előtt, így sok esetben feledésbe merül a fontossága.

Ennek eredményeként sok vízelvezető rendszer rosszul tervezett. Legjobb esetben ez folyamatos, költséges karbantartást igényel, rosszabb esetben ételmérgezéshez, az üzem bezárásához vezethet. Az ACO elkötelezett a higiénikus vízelvezetés mellett, és hozzájárul az élelmiszergyártási folyamatok minőségének emeléséhez.

A hatékony szennyvízkezelő rendszerrel megtervezett konyha egyszerre szolgálja a vendégek, a tulajdonos, az alkalmazottak és a környezet érdekeit.

Higiénikus, és főként egészséges konyha az alkalmazottak számára is?

Gerincfájdalmak, ólmos fáradtság, sajgó porcikák… Ezek a kifejezések ismerősek lehetnek a vendéglátásban dolgozóknak és sok esetben rontják a munkakedvet, a hatékonyságot, növelhetik a fluktuációt.

Hogy csökkentsék a nagykonyhákban dolgozók terheit, az ACO most tovább gondolta rozsdamentes vízelvezető rendszereit, ezúttal azoknak a nagykonyhákban dolgozóknak az egészsége szemszögéből, akik az egész munkanapjukat az előkészítő felületek, tűzhelyek és mosogatók mellett állva, talpon töltik.

Ennek eredményeként megalkották legújabb, Anti-shock rendszerű, ütéscsillapítós ráccsal ellátott vízelvezető rendszerüket. Az ihlet váratlan helyről, a rekortán futópályákról érkezett: a cég termékfejlesztői azt szerették volna elérni, hogy az ACO folyóka rácsára lépve az ember úgy érezze, mintha füves talaj lenne a lába alatt. A speciális rácsnak köszönhetően a rajta közlekedők fizikai igénybevétele csökkenhet, így állóképességük és közérzetük javulhat. Ez pedig pozitív hatással lehet a munkakedvre, motivációra és az egész munkahelyi hangulatra is.

Az ACO nagykonyhai megoldásaival találkozhatunk a SIRHA BUDAPEST kiállításon is, 2024. március 5-7. között!

Megosztás

Előző olvasása

Indulnak a foglalkoztatást támogató európai uniós pályázatok

Következő olvasása

Jön a 0%-os hitel új eszközbeszerzésre