Hozza egyensúlyba a fűtési rendszereket, a Q-Tech segítségével!

oventrop-futes-q-tech

Zajos a fűtése? Egyes radiátorok mindig nagyon melegek, mások nem melegednek igazán? Ekkor nagyon valószínű, hogy a fűtési rendszere nincs optimálisan beállítva.

Szeretné csökkenteni fűtési költségeit? Így gyorsan akár 15% energiát is megtakaríthat.

Az Oventrop úttörő hidraulikus kiegyensúlyozó megoldásai, Q-tech szerelvények, biztosítják a hő egyenletes eloszlását. Ez azt jelenti, hogy akár 15%-ot is megtakaríthat a fűtési energián és a költségeken.

A hidraulikus kiegyensúlyozás hatékony és klímabarát.

Az Oventrop termosztatikus szelepe megkönnyíti a hidraulikus kiegyensúlyozást, optimalizálhatja a meglévő fűtési rendszereit a térfogatáram, a rendszer hatékonysága és az energiafogyasztás szempontjából. A Q-Tech egy kiváló megoldás erre a feladatra. Az AQ termosztatikus szelepekkel az automatikus hidraulikus kiegyensúlyozást közvetlenül a radiátoron végezheti el. Továbbá az új, még nagyobb áramlási tartományú AQH termosztatikus szelepekkel már a hűtőrendszerek automatikus hidraulikus kiegyensúlyozását is elvégezheti.

A Q-Tech nagy átfolyású (AQH) szelepek ideálisak új épületekhez, felújításokhoz és utólagos felszerelésekhez egyaránt. Összekapcsolható sugárzó mennyezeti panelekkel, fan-coil-okkal, radiátorokkal és más fogyasztókkal is. Nincs szükség bonyolult csőhálózati számításokra! Az áramlási tartomány 35-420 l/h között változtatható. Erre a célra egy megfelelő előbeállító gomb is megtalálható a szelepen. Az AQH termosztatikus szelepek DN 15-ös méretben kaphatók sarok-, egyenes- és axiális kivitelben is.

A Q-Tech nagy átfolyású (AQH) szelepek háza sárgarézből készült és a felülete is nikkelezett. Az orsó rozsdamentes acélból készült. A Q-Tech szelepekkel egyszerűen utólag és felújíthatja a meglévő rendszereket, mert nem kell fáradságosan előre beállított értékeket számolnia.

A Q-Tech nagy átfolyású (AQH) szelepek megbízható megoldás jelentenek, még akkor is, ha a meglévő csőhálózatok ismeretlenek a felhasználó számára.

A Q-Tech szelepbetétek a termékcsalád belül már számos más csatlakozó szerelvényében is megállják a helyüket. Ez azt jelenti, hogy ezt a technológiát akár padlófűtéseknél is használhatja. Az automatikus hidraulikus kiegyenlítésnek köszönhetően a rendszer térfogatárama állandóan tartható, még a nyomáskülönbség ingadozása esetén is. Ez energiát takarít meg, optimális szobahőmérsékletet tart, és nincs többé áramlási zaj. 

Hozza egyensúlyba a különféle fűtési rendszereket, a Q-Tech segítségével!

További információ: www.oventrop.hu

Megosztás

Előző olvasása

A Magyar Épületgépészeti Egyeztető Fórum javaslata gázszerelő kollégáknak

Következő olvasása

Öntsünk tiszta vizet…!