Gázszerelő igazolvány meghosszabbítása egy nap alatt

megsz-gazszerelo-igazolvany-hosszabbitas-kepzes

A MÉGSZ szakmai együttműködés keretében szervez tanfolyamokat a gázszerelő igazolvány meghosszabbítására. 

Ezeket a tanfolyamokat, a Covid-járvány elmúltával, a jogszabályoknak megfelelően ma már csak személyes jelenléttel lehet teljesíteni. Ennek megfelelően egész évben szervezünk tanfolyamokat az ország több helyén, Budapesten viszont minden hónap utolsó péntekjén.

Az igazolványt meghosszabbító tanfolyam tananyagát a jogszabályi kötelezettségek szerint állítottuk össze, de figyelemmel vagyunk a tanfolyamra érkező szakemberek igényeire, és a szakmában tapasztalt szakmai feladatok, új szakmai jelenségek tartalmára.

Idén ősszel még kétszer lesz Budapesten tanfolyam, és Győrben, Veszprémben és Kaposváron várhatók tanfolyamok, ha a szükséges létszámban lesznek jelentkezők. 2024-ben is minden pénteken Budapesten lesznek tanfolyamok, és jelen leszünk azon vidéki városokban is, ahol jelentős igény van a gázszerelő igazolvány meghosszabbítására. Ezekről hírlevelekben küldünk értesítést.

A kiállított bizonyítványt egy évig érvényesen beadható a Magyar Mérnök Kamarának, vagyis ha Ön akár fél évvel a határidő előtt végzi el a tanfolyamot, akkor sem éri semmilyen hátrány. A képzés egy nap alatt lezajlik, amibe a vizsgát is beleértjük. Az írásbeli vizsgákat a korábbi gyakorlattól eltérően nem a tanfolyamszervező cég – esetünkben oktatási partnerünk, a Tinktúra Bt. -, hanem független vizsgaszervező intézmény bonyolítja a tanfolyami előadások végén. A tanfolyam előadójának fő célja a gyakorlatias tudásanyag átadása és egyben a maximális felkészítés a vizsgára.

További információk ide kattintva érhetők el.

Megosztás

Előző olvasása

Több mint 350-en voltak a XI. Megújuló Energia Szakmai Napon

Következő olvasása

Konferencián beszélt Lázár János az új építési törvényről (videó)