A KE KELIT szénacél csőrendszere már Magyarországon is elérhető

ke-kelit-steelfix-csorendszer-magyarorszag

A KE KELIT ausztriai palettáján 16 éve elérhetőek a STEELFIX szénacél csőrendszer elemei d15-108 mm-es átmérőtartományban. A cég vezetése úgy döntött, hogy 2024 júniusától Magyarországon is értékesíti szénacél csőrendszerét két nagykereskedelmi partnere együttműködésével.

A magyarországi komoly háttérkészlet kialakítása folyamatosan zajlik, mivel már az első hónap után kiderült, hogy a STEELFIX az ár-érték arányt figyelembe véve nagyon népszerű hazánkban is. A KE KELIT szénacél rendszere rendelkezik az ÉMI által kiállított Nemzeti Műszaki Értékeléssel (NMÉ) és természetesen Teljesítménynyilatkozattal is.

A rendszerhez szükséges présszerszámok és M kontúros préspofakészletek költségmentesen bérelhetők a kivitelezés idejére a KE KELIT-en keresztül. Jelenleg a csak kívül, valamint a kívül-belül horganyzott csőrendszerek értékesítését kezdték el Magyarországon, de terveik szerint a közeljövőben az ivóvíz rendszerekben alkalmazható, 1.4401 anyagú nemesacél rendszerüket, valamint az ipari célokra kifejlesztett, 1.4301 (304) nemesacél termékkörüket is elérhetővé teszik a hazai piacon.

Megosztás

Előző olvasása

2031-től az összes középületen lennie kell napelemnek

Következő olvasása

Kritikus helyzetbe került a hazai villamosenergia-rendszer