Megjelent a HAJDU Zrt. 2024. évi termékkatalógusa

Bővített tartalommal jelent meg a 2024-es hajdu termékkatalógus, amely már letölthető a honlapról 

Új termékként szerepelnek az úgynevezett fali PT HC termékek, amelyek a fűtési-hűtési rendszerek energiatárolói, kifejezetten hőszivattyús rendszerekhez ajánlottak. 2+2 csonkos változatban, háromféle űrtartalommal, valamint 4+4 csonkos változata 60 literes kivitelben kaphatók. A puffertárolók a fűtési- hűtési rendszerek energiatárolói. Kiegyenlítik a hőtermelő/ hőleadó és a hőigény időbeli eltérését, biztosítva ezáltal a komfortosságot.

Szintén újdonságnak számít a két új STXL…C sorozat: a fémpalástos 120-160 literes, illetve a műanyag palástos 200 és 300 literes kivitelek.

A nagy teljesítményű tárolók, alkalmasak bármilyen hőtermelő eszközzel való felfűtésre, de ezeket a típuscsaládokat kifejezetten hőszivattyús rendszerekhez ajánljuk.

Bővült a levegő-víz fűtési/hűtési HPAW hőszivattyú választékunk nagy teljesítményű: 18-22-26-30 kW készülékekkel.

Síkkollektor kínálatunkban megjelent a Prisma modell. A kétévenkénti karbantartási igénye jóval kisebb, mint más technológiáknál. Monolit kialakítása robusztus felépítést biztosít, korrózióvédelmet nyújt, kiküszöböli a hőhidakat valamint letisztult, modern megjelenést ad. Gyártása során a kollektorház és az üveghomlokzat tömítése és páravédelme tökéletesen megvalósul.

Az indirekt- és puffertartályok műszaki táblázatában feltüntettük az alkalmazható fűtőbetétek cikkszámait, megkönnyítve ezzel az utólagosan beépíthető alkatrészek azonosítását.

A HAJDU Zrt. termékeire továbbra is kiemelkedő, a törvényi előírásnál nagyobb tartálygaranciát vállal. Ilyenek pl. a hajdu elektromos- és indirekt forróvíztárolók, amikre 10 év vonatkozik, a garanciális feltételek betartása mellett. A részletes garanciális feltételek megtekinthetőek a hajdu honlapján a szerviz/garanciális feltételek oldalon: https://hajdurt.hu/garancialis-feltetelek

A kiváló garanciális feltételeken túl, a hajdu termékek további nagy előnye, hogy országos alkatrészellátással és szervizhálózattal rendelkeznek.

Forrás: Hajdu Zrt.

Megosztás

Előző olvasása

KSH: csökkenő termelés és új, megkötött szerződések, áremelkedés az építőiparban 

Következő olvasása

Már az esővízgazdálkodás is lehet intelligens?