Karbantartási csúcstechnológia ‒ már Magyarországon is!

wipcool-karbantartas-huto-futo-szellozo-rendszerek_cover

A WIPCOOL a hűtő-, fűtő- és szellőzőrendszerek (HVAC) karbantartására szakosodott cég, mely sok tekintetben vezető a saját területén. Egyrészt a vállalatnak ez a fő profilja, tehát kizárólag ezen rendszerek karbantartásához szükséges gépeket fejleszt, másrészt messze övék globálisan a legtöbb szabadalom ezen a területen, mert kiemelkedően nagy energiákat fordítanak a folyamatos innovációra. A WIPCOOL gépek mostantól már Magyarországon is kaphatók, a kis- és nagyker forgalmazás jogát a Faktor Vállalkozási Iroda Kft. kapta meg. (PR)

Ezeket az eszközöket kifejezetten és konkrétan a klíma, szellőzés, légtechnikai-karbantartó, üzemeltető szakemberek igényei szerint fejlesztették, konkrét, terepen szerzett tapasztalatok alapján és ezt nagyon érezni a használatuk közben ‒ mutatta be az új márkát Peredi Péter, a forgalmazó Faktor Kft. kivitelezési vezetője.

Ez egyrészt azt jelenti, hogy minden eszközük robosztus, hosszú távra tervezett és megbízható, másrészt találunk rajtuk néhány apróságot, ami adott esetben nagyon sok időt/energiát megtakarít egy-egy kiszállás során. Csak néhány példa:

A C10B akkus tisztítógép például eleve kétféle nyomáson tud dolgozni, ami a pisztolyon állítható, a fúvóka pedig elforgatható a kényelem kedvéért, ami nem mindegy, ha pl. fej felett dolgozik valaki. Beépített, kihúzható slaggal rendelkezik, ezért azt egyrészt nem kell külön cipelni, másrészt nem kell vacakolni az előszedésével, mindig kéznél- és rendben van. Mivel akkus, ezért nem kell hozzá hosszabbító, nincs több futkosás, hogy hol találunk áramot az épület külső részén. Ráadásul, ahogy a WIPCOOL összes vezeték nélküli terméke, például a vákuumszivatt is, a tisztító is rendelkezik akkumulátor-átalakítóval, ezért Bosch, Makita, Panasonic, Dewalt, Worx és Milwaukee akkumulátorokkal is használható, nem kell külön akkuparkot tartani hozzá, külön figyelni a töltésre. Az egyébként is használt gépeink akkujáról is működni fog, ami a gyakorlatban nagyon költséghatékony és kényelmes, miközben maga a gép is megfizethető.

A fenti szemlélet a gyártó minden termékére jellemző: a gőztisztító akár 135 fokos gőzt is készít, miközben a hidegvíz, melegvíz, gőz, ózon stb. funkciókat a pisztolyról kapcsolgatjuk, nem kell állandóan lemászni a géphez. Az akkumulátoros permetezőt nem kell kézzel pumpálgatni, a cseppvízszivattyúk mozgó alkatrész nélküliek, így nem kell újra kiszállni egy felakadt úszó miatt. Hosszan sorolhatnánk azokat a látszólag apró, a gyakorlatban mégis kincset érő ötleteket és extrákat, amelyek a WIPCOOL termékeit magasan kiemelik a kínálatból.

Az egyik legjobb példa a világújdonságnak számító kondenzvíz-porlasztó, ami a kicsepegtető helyett szétporlasztja a folyadékot, miközben negyed annyi energiát fogyaszt, mint a hasonló igényekre tervezett kondenzvíz-elpárologtató rendszerek.

További információ, kapcsolat: www.faktoraruhaz.hu

Megosztás

Előző olvasása

Az Arany János Technikum és Szakközépiskola szakoktatókat keres!

Következő olvasása

Jelentős támogatást ad a napelemes beruházásokhoz Bécs városa