A Panasonic VDI 6022 szabvány szerinti beltéri levegőminőséget biztosít

panasonic-nanoe-levegominoseg

A Panasonic Heating & Cooling Solutions innovatív nanoe™ X Mark 2 és Mark 3 technológiáját a VDI szabványok szerint tesztelték és tanúsították. Az 1856-ban alapított VDI a Német Mérnökök Egyesülete, amely számos európai ipari szabványt határoz meg.

A reális, de szabványosított vizsgálati körülmények alapvető követelményt jelentenek. Ebben az összefüggésben bebizonyosodott, hogy a Mark 3 technológia csökkenti a panaszokat okozó allergéneket a helyiségben, és alkalmas az allergiában szenvedők számára. A sikeres teszteket a VDI által tanúsított RLQ szakmérnökök által kiadott vizsgálati jegyek dokumentálják. A Panasonic az első klímagyártó, amely beltéri egységeire megkapta ezeket a vizsgálati jeleket.


A Panasonic nanoe™ X Mark 2 és Mark 3 technológiája, amelyet a légkondicionáló berendezésekbe építettek be, tudományos vizsgálaton esett át, és megfelel a VDI 6022 Lap 1.1 követelményeinek, amely a szellőzőrendszerek és -egységek higiéniai követelményeivel foglalkozik, különös tekintettel a decentralizált szellőzőrendszerek és -egységek sajátosságaira. A Panasonic nanoe™ X Mark 3 technológiája szintén megfelel a VDI 6022 1. lap követelményeinek, valamint a VDI 6022 5. lapnak, amely leírja, hogyan lehet elkerülni az allergén expozíciót, és milyen kapcsolódó követelményeknek kell megfelelni a belélegzett levegőt befolyásoló műszaki eszközök és alkatrészek vizsgálatánál és értékelésénél.


Természetes légtisztítás hidroxilgyökökkel

A nanoe™X szűrők nélkül működik, és hidroxilgyökökkel tisztítja a levegőt. Ezek a természetben is előfordulnak, és fontos szerepet játszanak a légköri légszennyező anyagok lebontásában. Mivel a nanoe™X által termelt hidroxilgyökök apró vízcseppekbe vannak zárva, élettartamuk a természetben mért kevesebb mint 1 másodpercről, több mint 600 másodpercre (azaz 10 percre) nő. Ennek a technológiának köszönhetően a hidroxilgyökök a helyiségben mindenhol kibontakoztatják hatásukat, és így egészségesebb beltéri levegőt biztosítanak.

A Panasonic nanoe™ X folyamatosan fejlődő levegőminőség javító technológia legfejlettebb tagja a Mark 3-as generátor, amely a legnagyobb mennyiségű hidroxilgyököt generálja, 48 trilliót másodpercenként. Ezek a hidroxilgyökök képesek csökkenteni a szennyező anyagok és allergének koncentrációját, valamint bizonyos vírusok, baktériumok és szagok koncentrációját. A nanoe™ X a fűtéstől és hűtéstől függetlenül működik, amikor a készülék ventilátor üzemmódban van, javítva a beltéri levegő higiéniáját és minőségét, a nap 24 órájában, a hét minden napján, mindezt a legalacsonyabb energiafogyasztás mellett teszi.

További információért látogasson el a termék weboldalára, ahol számos tanulmány és kutatási anyag érhető el angol nyelven a nanoe hatékonyságáról.

Megosztás

Előző olvasása

Fatüzelésű fűtőmű épült Kaposváron, a távhőrendszerre kapcsolódik

Következő olvasása

Elindult a Felelős Fűtésért Akciócsoport!