Bepillantás az ágazat jövőjébe a Chillventa 2024-en

Chillventa-2024-hutes-klima-legtechnika-hoszivattyu-szakkiallitas

49 országból 1010 kiállító és közel 33 ezer látogató érkezett a jelentős hűtés-, klíma-, lég- és hőszivattyú-technikai szakkiállításra.

A hűtéstechnika, ide értve a lég-, klíma- és hőszivattyútechnikát is, a jövő technológiája. A Chillventán ezt közvetítették olyan témakörök, mint az energia-átállás, digitalizáció, a hőszivattyúk és hűtőközegek beillesztése a fenntarthatóságba és körforgásos gazdaságba, ezekre koncentráltak a kiállítók és az előadások. A nürnbergi szakkiállítás ismét megerősítette első helyezését a hűtéstechnikai szakkiállítások között, nemcsak ipari lefedettsége miatt, hanem mert teljesen megtöltötték a rendelkezésre álló kiállítói helyeket, helyszíneket; a paraméterek ismét a világjárvány előtti szintet hozták – olvasható a rendezvény záróközleményében.

A Chillventához kapcsolódó programsorozat több, mint 250 szakmai előadást tartalmazott, a legaktuálisabb témák a következők voltak: hűtőközegek, ipari és kereskedelmi hőszivattyúk, fenntarthatóság, F-gáz szabályozás, PFAS, körforgásos gazdaság, digitalizálás.

A nürnbergi helyszínen a mintegy 33 ezer látogató 57%-a külföldi volt. A látogatói profil nagyon változatos volt, mint pl. gyártók, rendszerüzemeltetők, kereskedők, épületgépész-tervezők, építészmérnökök, forgalmazók. A legtöbb kiállító Németországból, Olaszországból, Törökországból, Kínából, Spanyolországból, Belgiumból, az Egyesült Királyságból, Franciaországból, Lengyelországból és az Egyesült Államokból jött.

Bővebb információ ide kattintva érhető el.

Megosztás

Előző olvasása

Wilo fűtési keringető szivattyúk 5 év gyártói jótállással

Következő olvasása

Új TRICOX OCTA mennyezeti és fali felület hűtő-fűtő gipszkarton panelrendszer