Jön a Nemzetközi Zöld Építés Hete

nemzetkozi-zold-epites-hete-fenntarthatosag-epitoipar

A fenntartható építészet és zöld épületek előtérbe helyezésének jegyében Magyarországon is megrendezésre kerül a Nemzetközi Zöld Építés Hete.

Az esemény célja, hogy felhívja a figyelmet a környezettudatos építési gyakorlatok fontosságára és a fenntartható épületek pozitív hatásaira.
Szeptember 9. és 13. között rendezik meg Magyarországon a Nemzetközi Zöld Építés Hetét, amely a fenntartható építészeti gyakorlatokat helyezi a középpontba. Az esemény célja, hogy növelje a tudatosságot a zöld épületek előnyeivel kapcsolatban, amelyek nemcsak környezetbarátok, hanem hosszú távon gazdaságos megoldásokat is kínálnak.

Az idei program részeként számos workshop, előadás és szakmai találkozó kerül megrendezésre, amelyek az energiahatékonyságot, az épületek karbonlábnyomának csökkentését és a WELL minősítési rendszer előnyeit tárgyalják.

A rendezvény keretében bemutatják azokat az irányelveket is, amelyek az EPBD (Energy Performance of Buildings Directive) előírásainak megfelelően segítik a fenntartható építési gyakorlatok megvalósítását Magyarországon

További részletek a Magyar Környezettudatos Építés Egyesület honlapján, ide kattintva!

Fotóillusztráció: Canva

Megosztás

Előző olvasása

Kondenzvíz a fejre…

Következő olvasása

Sokan akarnak energiahatékonysági felújítást