Jelentkezzen most: a Wilo vízgazdálkodási projekteket díjaz

A Wilo által alapított Ecolution Award díjat első alkalommal fogják átadni a hatékony, megbízható és környezetbarát projekteket jutalmazva.

A Wilo Csoport idén először adja át az Ecolution Award nevet viselő elismerést. Április 9. és szeptember 30. között a Wilo arra buzdítja ügyfeleit, hogy innovatív vízgazdálkodási projektek bemutatásával pályázzanak erre az új díjra. A multinacionális technológiai csoport a díjat olyan projektek elismerésére fogja használni, amelyek különösen hatékonyak, megbízhatóak és környezetbarátak, valamint előretekintő megközelítést alkalmaznak az egész iparág számára.

„Az Ecolution Award azokat a projektmenedzsereket ismeri el, akik bátran kezdeményeznek és új standardot állítanak fel a vízgazdálkodás terén” – magyarázza Dr. Patrick Niehr, a Wilo Csoport igazgatóságának tagja és CCO-ja. „Önök úttörők az iparágban, és jogosan lehetnek büszkék a projektjükre. Kérjük, osszák meg velünk! Bízunk benne, hogy sok jelentkezés érkezik.”

A szeptemberi jelentkezési határidő lejárta után az iparági szakértőkből álló zsűri három kategóriában választja ki a nyerteseket: Az „Energiahatékonyság növelése” kategória azokat a projekteket célozza meg, amelyek a hatékonyság javítását célzó digitális megoldások alkalmazásával, vagy különösen az energiahatékony Wilo megoldások alkalmazásával kiemelkednek az átlagos projektek sorából. Az Ecolution Award a „Működési megbízhatóság növelése” kategóriában olyan projekteket ismer el, amelyek korai előrejelző rendszereket tartalmazó elemeket használnak, hogy a hibákat gyorsabban ki lehessen javítani, elkerülve ezáltal a következményes károkat. A „Környezetvédelmi követelmények túllépése” kategória azokat a projekteket ismeri el, amelyek hozzájárulnak a környezetvédelemhez, például megújuló energiák vagy a mikroszennyező anyagok eltávolítására szolgáló folyamatok alkalmazásával.

A részvétel előfeltétele a Wilo termékeinek, rendszereinek és megoldásainak alkalmazása. A Wilo ügyfelei a világ minden tájáról jogosultak a részvételre. Az első Ecolution Award nyertesei nemcsak egy díjat kapnak úttörő vízgazdálkodási vállalatként betöltött pozíciójukat elismeréseként, hanem részt vehetnek a dortmundi Wiloparkban megrendezett díjátadó ünnepségen is, amely az esti programsorozat mellett a Wilo Smart Factory bejárását is magában foglalja. A Wilo különböző kommunikációs csatornákon keresztül is közzéteszi a nyertes projekteket.

Az Ecolution Awarddal kapcsolatos összes információ és a részvételi feltételek megtalálhatók online itt.

Megosztás

Előző olvasása

Klímákat tesztelt a Tudatos Vásárlók Egyesülete

Következő olvasása

2030-ig megduplázódhat a hazai geotermikus energiafelhasználás