testo 883 – Professzionalizmus, kifinomultság, teljesítmény

hokamera-testo-883-epulet

Professzionalizmus, kifinomultság, teljesítmény. Csak néhány tulajdonság a megannyi közül, ami a testo 883 hőkamera kézbevétele alkalmával eszünkbe juthat. Egyszerre tökéletes választás karbantartási célokra. illetve épületgépészeti, épületenergetikai mérési célokra is. Nem csak a mérési képessége teszi univerzálisan használhatóvá a testo 883 hőkamerát, hanem a megannyi kiforrott szoftveres funkciója is.

A testo 883 hőkamera a korábbi testo 875/882 hőkamerát váltotta a Testo hőkamera kínálatában. Egyszerre ötvözi a korábbi elődmodellek mérési képességét, a Testo okos-hőkameráinak szinkronizációs lehetőségeivel és a testo 890 hőkamera néhány praktikus képességével. A termék termikus érzékenysége (NETD) >40mK, felbontása pedig SuperResolution funkció bekapcsolása mellett 640 x 480 pixel. Cserélhető objektívje manuálisan fókuszálható, így akár 10cm-es távolságból is éles képet kapunk. A nagy felbontás és érzékenység a fókuszálhatósággal garantálják a kiemelkedő képminőséget. A távoli, vagy kis méretű tárgyak vizsgálatánál használhatjuk a cserélhető teleobjektívet is, így akár csarnokok plafonját, akár magas épületek homlokzatát szeretnénk vizsgálni, a testo 883 ideális választás.

A testo 883 hőkamera WiFi és Bluetooth vezeték nélküli csatlakozásokat is kapott. Előbbi a testo Thermograpy App mobil szoftverrel való kommunikációért felel. Utóbbi csatlakozáson keresztül pedig vezeték nélküli headset-et, testo 605i hő-pára okos szenzort, illetve testo 770-3 digitális lakatfogót van lehetőségünk a hőkamerához párosítani. A külső szenzorokkal mért értékek így bekerülnek az exponált hőkép adatsorába, könnyítve a későbbi elemzést. A testo 605i-vel való szinkronizálás viszont azt is lehetővé teszi, hogy a hőkamera a mért pára és felületi hőmérséklet értékek alapján a felület nedvességét kalkulálja és egy speciális nedvesség színpaletta segítségével láthatóvá tegye a penész veszélyes részeket a helyiségekben.

A testo 883 hőkamera praktikus szoftveres képességei között megtalálhatjuk a több pontos hőmérséklet kijelzés, az izoterma funkció és a digitális zoom lehetőségeit is. Továbbá a testo 890 hőkamera egyik hasznos asszisztensét, a SiteRecognition mérési hely beazonosítást. Ez egy rendkívül hasznos optikai elven működő asszisztens. A díjmentes testo IRSoft PC elemző szoftverben van lehetőségünk projekteket, azon belül mappákat és azon belül mérési helyeket létrehoznunk. Ezekhez a mérési helyekhez pedig a szoftver egy-egy vizuális kódot képes nyomtatni, amely kódot a mérendő objektumra ragasztva a mérést megelőzendően be tudunk szkennelni. A beolvasott kód alapján pedig a hőkamera tudja, hogy az adott objektum melyik mérési helyhez tartozik a projekten és mappa rendszeren belül. Ez a visszatérő mérési feladatoknál (pl. karbantartás) teszi nélkülözhetetlenné a műszert.

A Testo mérnökei a fentebb részletezett újdonságok mellett több kisebb fejlesztést is megeszközöltek. A teljesség igénye nélkül ilyen a USB Type-C csatlakozás, a beépített memória, az új akkumulátor rekesz, a kifinomult új ravasz kiképzés, a hibrid vezérlést lehetővé tevő érintő kijelző, a még kézre állóbb dizájn és könnyebb súly is.
A testo 883 hőkamera két féle csomagban egy alap és egy szett kiszerelésben kapható. Előbbi ára tartalmazza a hőkamerát egy nagy látószögű objektívvel, akkumulátort, töltőt, adatkábelt, vállpántot, gyártóműi bizonylatot és használati utasításokat egy masszív műszerbőrönben szállítva. Utóbbi ezeken felül pedig egy tartalék akkumulátort, egy asztali gyorstöltőt, Bluetooth headset-et és egy teleobjektívet. A testo hőkameráihoz a testo Thermography App mobil applikáció és a testo IRSoft PC szoftver is díjmentesen letölthető, így akár több gépen is, korlátlanul tudjuk használni.

További információ ide kattintva!

(PR)

Megosztás

Előző olvasása

T4 Sorozat: hagyományos megbízhatóság, intelligens szabályozás

Következő olvasása

Új, ötödik generációs hővisszanyerős VRV rendszerrel jelentkezett a Daikin