Rovat: Vállalkozás

Új vizuális arculattal jelentkezett a Climalife Kiemelt

2021. november 02. kedd, 08:02

Bemutatta új, vizuális arculatát a francia központtal, de magyarországi leányvállalattal is rendelkező társaság, amely arról is tájékoztatott, hogy a körfogásos gazdaság megvalósítása hangsúlyosabb szerepet kap a cég működésében.
 

Az új arculattal együtt a Climalife küldetése is megújul egy új, világosan meghatározott stratégiai irányvonal mentén.

A cégnél kijelentették, a jövőben a körforgásos gazdaság fogalma jelenti a márkájuk lényegét. Az elmúlt években a kutatás-fejlesztésbe történt befektetéseik egyik eredményeként körforgásos gazdaság kiválósági központot nyitottak meg, mely új telephely a franciaországi Auvergne-Rhône-Alpes régióban, Isère-ben található Osiris területen.

Kitűzött céljuk, hogy a hulladékból értéket teremtsenek, és felgyorsítsák a körforgásos gazdaságra való átállást. A hasznosítási rendszer bevezetése óta már több mint 30 millió tonna széndioxid-kibocsátást sikerült megtakarítaniuk a tevékenységünkkel Európában, többek között a fluortartalmú üvegházhatású gázokból származó hulladékok 75%-ának újraértékesítésével. Ezzel az új technológiai áttöréssel a következő nyolc évben várhatóan több mint 15 millió tonna szén-dioxid-kibocsátáscsökkentést érhetnek el.
 

C betű, stratégiai kockákkal

A Climalife megtartja emblematikus kék logóját, amely az éghajlat és az élet tiszteletben tartása iránti elkötelezettség szimbóluma, azonban az egy új azonosító elemmel is kiegészül, amely a Climalife C betűjéből áll.

A C betű egy fél földgömb formájában helyezkedik el, és a társaság céljai szerint a stratégiai jövőképüket is jelképezi: a kiterjedt nemzetközi látókörükre utal, továbbá jelzi a körkörösséget, és a nyitott rendszert.

A négyzetek pedig a stratégiai pilléreke utalnak, mint a jövő, a hozzáadott értékű szolgáltatások, a körforgásos gazdaságra való áttérés, valamint a digitalizáció.


 

Fenntartható, finomkémiai kínálat

A Climalife 1874 óta a hűtés- és klímatechnika szakértője a termodinamika és a technikai közegek terén. Az idei évtől a tevékenységi kör kibővült a Dehon-csoport fenntartható fejlődést szem előtt tartó finomkémiai kínálatával is.


Fotó: Climalife

Utoljára frissítve: 2021. november 08. hétfő, 09:02
Megjelent: 69 alkalommal
Értékelés:
(1 szavazat)
Címkék: