Rovat: Vállalkozás

Júniusra tolódik az idei CONSTRUMA Kiemelt

2021. február 26. péntek, 09:21

A járványhelyzet miatt bevezetett korlátozásokat március 15-ig meghosszabbították, így a CONSTRUMA idei rendezvényei az eredetileg meghirdetett áprilisi időpont helyett júniusban lesz – tájékoztatta lapunkat a Hungexpo.

 

Mint írják, a Hungexpo Zrt. vezetősége a friss fejleményeket mérlegelve, kiállítóik érdekeit is szem előtt tartva, a Construma, Hungarotherm és OtthonDesign kiállítások elhalasztásáról döntött, melynek új időpontja 2021. június 2-6.

Arról is tájékoztattak, az új időpontra a kiállítók szerződései automatikusan érvényesek, a már számlázott és/vagy befizetett előlegeket az új időpontra teszik át. A Hungexpo vezetősége folyamatosan nyomon követik a hatályos intézkedéseket, jogszabályokat, és április 20-i hatállyal ismét megvizsgálják a kiállítás megvalósíthatóságát az aktuális helyzet tükrében. Amennyiben nem látják biztosítottnak a megrendezés felétételeit vagy a CONSTRUMA csokor színvonalát, akkor további halasztást nem terveznek, és a fizikai rendezvény helyett virtuális kiállítás megszervezése várható idén.

Utoljára frissítve: 2021. február 26. péntek, 09:37
Megjelent: 253 alkalommal
Értékelés:
(1 szavazat)
Címkék: