Új innovatív Testo műszerek Kiemelt

2021. február 01. hétfő, 07:58

Hűtéstechnikai rendszerek vizsgálatánál is nagyon fontos szempont a hatékonyság és megfelelő dokumentálhatóság. Egy professzionális mérőműszerrel egyszerre mind két fronton sikeresek lehetünk. Emellett a kompakt méretet és precizitást tekintve sem kell kompromisszumot kötnünk. Számunkra hatékonyságot, a partnereink felé pedig megelégedettséget és profizmust biztosíthatunk.

    A Testo megújult hűtéstechnikai termékei minden elvárást teljesítenek. Az új testo 550s és testo 557s digitális szervizcsaptelepek teljesen újra gondolt megjelenéssel rendelkeznek. Innovatív digi-analóg kijelzéssel bírnak, így egyszerre látjuk a számmal kiírt értéket és az analóg órák számlapját idéző megjelenítést, ezáltal egyszerűsítve a leolvasást. Ezen felül az érzékelőket vezeték nélküli Bluetooth® technológiával csatlakoztathatjuk műszerünkhöz, legyen az csipeszes csőhőmérsékletmérő műszer (testo 115i), finom-vákuum mérő okos műszer (testo 552i) vagy levegő hő- és páramérő érzékelő (testo 605i). A műszerek emellett új mérési lehetőségeket is kínálnak, így pl. a kompresszor teszt (DLT) mérési lehetőséget. A kialakítást tekintve a testo 550s esetén megmaradt a 2-utas, a testo 557s esetén pedig a 4-utas csatlakoztathatóság. A műszerekhez kapható töltőcső végek kiegészültek egy-egy elzáró csappal.

 

 


Ezzel együtt megjelent egy új műszer is, a testo 550i, ami egy teljesen applikáció vezért (kijelző mentes) szervizcsaptelep. A kijelzőtől eltekintve a termék a testo 550s műszaki képességeivel rendelkezik és használatához szükségünk van egy mobil eszközre. Az Android és iOS rendszerekre díjmentesen elérhető testo Smart applikáció az összes új testo hűtéstechnikai eszközhöz elérhető, így az új testo 552i finom vákuummérő okos érzékelőhöz is. Ez egy rendkívül kompakt vákuummérő műszer, amely külön is beszerezhető, de a testo 557s szettek kiegészítőjeként is megtalálható. Az okos érzékelő kiemelkedő precizitást kínál 6 báros túlterhelés elleni védelem mellett. Az új műszerek kialakítása robosztus. A készülékházak masszív ABS műanyagból készültek, csúszásmentes gumi felületekkel.

 

 

 

Hűtéstechnikában is egyre gyakrabban használatos eszköz a hőkamera. A Testo széles hőkamera kínálata 2021-től kiegészült egy új testo 883 hőkamerával, ami az eddig ipari középkategóriás testo hőkamera választékot váltotta le. Ezen műszer is használható Bluetooth-os külső érzékelőkkel és mobil eszközökre díjmentesen elérhető testo Thermography App applikációval.

 

 

 

Az új testo Smart applikáció szinkronizálható a szintén díjmentes testo DataControl nevű PC szoftverrel, így a mért értékek mostantól számítógépen is elemezhetőek és dokumentálhatóak. Épp úgy, mint a testo teljes hőkamera kínálata, amelyhez szintén díjmentesen letölthető a testo IRSoft elemzőszoftver. Ezáltal méréseink pontosan elemezhetőek, az eredmények pedig megfelelő módon, digitálisan dokumentálhatóak.Részletek:
https://www.testo.com/hu-HU/termekek/digitalis_szervizcsaptelepek?utm_source=MEGSZ&utm_medium=online%20article&utm_campaign=testo-55x-HU

Utoljára frissítve: 2021. február 01. hétfő, 08:26