ACO Europoint, a Self termékcsalád új pontösszefolyója Kiemelt

2020. július 03. péntek, 18:32

Bővült az ACO Self® kültéri vízelvezető rendszere. Az új családtag az Europoint pontösszefolyó, amely ötvözi a minőséget az esztétikus megjelenéssel.

A magánházaknál, az udvarokban és a kertekben hosszú ideje eredményesen és megbízhatóan működő ACO Self® lineáris vízelvezető rendszert az ACO most kibővítette egy pontszerű elvezetési megoldással. Az új családtag esetében is ötvöződik a minőség az esztétikus megjelenéssel. A moduláris rendszernek köszönhetően az elemek szabadon kombinálhatók egymással.

Amennyiben az épületeket kő-, betonlap- vagy aszfaltburkolattal vesszük körbe, úgy ezeken a helyeken az eső és a szennyvíz nem tud természetes módon elszivárogni. A fagy- és sóálló ACO Self® pontösszefolyók egyszerű és praktikus megoldást kínálnak az utakra, az udvarokra és a nagyobb parkolóhelyekre; biztosítják a felszíni víz összegyűjtését és elvezetését. Ugyanakkor garantálják a víz megbízható elvezetését a kerti vízcsapok alatt is.

Az Europoint család kifejlesztésével az ACO számos, egyedileg is kombinálható megoldást kínál. A gépjárművel terhelhető rácsok optikailag megegyeznek a vonalmenti vízelvezető rendszerek esetében használt rácsokkal, és így lehetőség nyílik a felület egységes kialakítására. Az ACO Self® Europoint pontösszefolyóit a rendszerelemek vízhatlan csatlakoztatása és a minőségi kialakítás jellemzi. Számos követelménynek megfelelnek, mint például az egyszerű és szabványos telepítés, a fagyvédelem vagy a szennyezett víz elvezetése. A levélfogó kosár és a hordalékfogó vödör könnyen eltávolítható és tisztítható. Kiegészítők széles termékpalettája áll rendelkezésre, köztük bűzzárak, magasító elemek és / vagy lefolyócsőcsatlakozók, ezáltal az ACO Self® pontösszefolyói valóban mindenki számára megoldást kínálnak.
 

ACO Self® Europoint nagyobb felületek vízelvezetésére használható

• Kertek, teraszok víztelenítésére: a ház körüli burkolt felületek vízelvezetése nagyon egyszerűen, egy pontvízelvezető útján valósítható meg. Így mindenki száraz lábbal juthat el a céljáig.

• Kerti csapok vízelvezetésére: A házak, garázsok és kocsibeállók környezetében gyakran megtalálhatók vízcsapok és lefolyók. A pontszerű elvezetés egy termékkel old meg számos feladatot. A víz elvezetése irányítottan történik. A faleveleket és az esetleges szennyeződéseket a rendszer kiszűri, összegyűjti. A funkcionális bűzzáró megakadályozza a csatornarendszerből visszaszivárgó szagok terjedését.

• Személyautó-parkolók víztelenítésére: a lakóparkok nagyméretű autóparkolóiban gyakran fordulnak elő összetett beépítési feladatok, amikor a szabályok egyidőben várják el mind a fagyvédelmet, mind pedig a megfelelő szagzárást a bűzzárókban. Az ACO Self® összefolyó a legalkalmasabb megoldást kínálja erre. A rendszer további előnye, hogy állítható rögzítésének köszönhetően a pontszerű vízelvezetés nagyon precízen adaptálható a felülethez. A rendkívül robusztus öntöttvas rács személyautó-forgalommal is terhelhető, így biztosítva a terület hosszú élettartamát.

• Parkok víztelenítésére

ACO Self® Europoint udvari összefolyó magasítóval, ereszcsatorna-bekötéssel, garázsbejáratnál alkalmazva

ACO Self® Europoint pontösszefolyó a kertben

 ACO Self® Europoint kör alakú lefolyótest, felsőrésszel parkolóban alkalmazva


ACO Self® Europoint (mély) hordalékfogó vödörrel, opcionális bűzzárral, 50 mm-es vízoszlopmagassággal, KG csőcsatlakozóval, DN 100 átmérővel, labirintusajak-tömítéssel

ACO Self® Europoint udvari összefolyóhoz opcionálisan rendelhető hordalékfogó vödör és rozsdamentes acélból készült bűzzár, 50 mm-s vízoszlopmagassággal. A bűzzárat DN 100 csőcsatlakozóba lehet beépíteni.


ACO Self® Europoint hordalékfogó vödörrel, opcionális bűzzárral, 100 mm-es vízoszlopmagassággal, labirintusajak-tömítőgyűrűvel. Optimálisan beállítható: magasság, dőlés és 360°-kal elforgatható.

 

Utoljára frissítve: 2020. július 03. péntek, 18:44