Testo okos mérőműszerek épületgépész szakemberek részére Kiemelt

2020. március 16. hétfő, 08:55

Az épületgépész szakemberek szerszámos ládája idővel egyre nehezebb lesz, mivel manapság már nem lehet kevés szerszámmal hatékonyan dolgozni, illetve egy-egy speciális célszerszám vagy műszer nélkül már nem végezhető el egyes berendezések javítása vagy beszabályozása.

 

 

 

 

A Testo okos multifunkciós műszerei megoldást jelentenek erre a problémára is: ezek a műszerek már olyan szintű kényelmet és gyorsaságot nyújtanak a mindennapi munkavégzés során, ami egy évtizede még elképzelhetetlen volt. Ez részben az okostelefonok térnyerésével köthető egybe, melyek rendkívül rövid idő alatt lettek életünk szerves részei. A Testo mérőműszerei Bluetooth vagy WiFi alapú kapcsolattal kommunikálnak az okostelefonjainkra telepített applikációkkal, így a mérések akár a mérési ponttól távolabb is elvégezhetők, a mért értékek számos formátumban megjeleníthetők és menthetők, illetve a műszerek kezelése is sokkal egyszerűbb a már ismert felület révén.

 

 

 

 

Legyen szó füstgázelemzőkről, hőkamerákról, szervizcsaptelepekről vagy multifunkciós légtechnikai mérőműszerekről, a Testo kínálatában minden mérési feladatra megtalálja az ideális megoldást. Magyarországi szervizközpontunk és kalibráló laborunk a vásárlás után is támogatja ügyfeleinket.

 

 Tudjon meg mindent műszereinkről és megoldásainkról kézközelből.
https://www.testo.com/hu-HU/felhasznalasi-teruletek/hutes-futes-klima-es-legtechnika

Utoljára frissítve: 2020. március 30. hétfő, 21:33