Mérje könnyedén és biztosan napelemes rendszerét

2020. augusztus 17. hétfő, 11:04

A szolár rendszerek beüzemelése és karbantartása során gyakran nincs lehetőség a napelemek közeli vizsgálatát elvégezni. Ilyen esetben a legjobb megoldás egy cserélhető objektív lehetőségével bíró hőkamera választása. A Testo csatlakoztatható teleobjektívei akár nagyobb távolságból való mérési lehetőséget is biztosítanak. Továbbá Szolár mód, a HotSpot funkció és a beépített digitális fényképező is segítik a hatékony ellenőrzést.

Akár kevesebb mint 1mm-es hiba is vizsgálhatóvá válik a testo 875-2i hőkamera szett segítségével. A manuális fókusz és a <50mK-es NETD érték gondoskodik a precíz mérésről. A készlethez tartozó teleobjektív segítségével akár távolabbi, nehezen hozzáférhető felületek is vizsgálhatunk a nagylátószögű objektív nyújtotta mérési megoldás mellett. Az elkészített hőképeket a hőkamerához mellékelt professzionális IRSoft elemzőszoftver segítségével értékelhetjük ki és akár EN szabvány szerinti jegyzőkönyvvel dokumentálhatjuk mérésünket.

 

 

 

Akár 307.200 mérési pont egyetlen hőképen. A testo 890-X2 szett lenyűgöző 1280 x 960 pixel maximális felbontásával és <40mK-es NETD értékével kiemelkedő képminőséget nyújt. A választható objektív mellett (42° x 32° nagylátószögű, vagy 25° x 19° standard) a szett egy 15° x 11° teleobjektívet is tartalmaz. Mérésünket a Panorámakép asszisztens, auto-fókusz és a mérésihely beazonosítás is segíti. A forgatható markolat és az elforgatható érintőkijelző biztosítja, hogy mindig rálássunk a kijelzőre.

 

 

 

A testo 875-2i és testo 890-X2 hőkamera szettek vásárlása esetén most elektromos műszert kap ajándékba. A promóció részleteiért látogasson el weboldalunkra. 

 

https://www.testo.com/hu-HU/termekek/termografia-szolar?utm_source=MEGSZ&utm_medium=online%20article&utm_campaign=TI-promo-HU

Utoljára frissítve: 2020. augusztus 17. hétfő, 11:22