Hatékony munkavégzés a digitális szervizcsaptelepek révén Kiemelt

2020. június 15. hétfő, 07:14

A nem megfelelően beszabályozott hűtéstechnikai és hőszivattyús rendszerek jelentős többletköltséggel üzemelnek. Az ideális hűtőközeg-mennyiség beállításához azonban a szakértelem mellett itt is pontos és rugalmasan használható műszerekre van szükség. Az analóg szervizcsaptelepek pontossága korlátozott, a túlhevítés és utóhűtés, valamint a további szükséges paraméterek csak számolással határozhatóak meg, és kevés hűtőközeghez használhatóak. Ezzel szemben egy digitális szervizcsaptelep megbízható pontosságot nyújt, automatikusan kiszámít minden fontos paramétert, és az összes járatos hűtőközeghez használható, a megvilágított kijelzőnek köszönhetően, pedig pontosan leolvashatóak a mért értékek.

 

 

 


A Testo digitális szervizcsaptelepeivel a modern technológia további előnyeit is kihasználhatja. A műszerek amellett, hogy megkönnyítik a mérés folyamatát, a dokumentációban is nagy segítséget nyújtanak. A műszerek csatlakoztathatók okostelefonra vagy táblagépre a Bluetooth kapcsolat révén, így a díjmentesen letölthető testo Refrigeration alkalmazással kényelmesebb az értékek megjelenítése, és lényegesen egyszerűbb a jegyzőkönyvek készítése is. Az applikációval a hűtőközegek frissítése is elvégezhető akár a helyszínen is, így minden kihívást gond nélkül teljesíthet, a felgyorsult munkafolyamat révén pedig az új műszer ára hamar megtérül.

 

 


Ráadásul a most vásárolt testo 550 és 557 digitális szervizcsaptelep szettek mellé, testo 745 feszültségvizsgáló műszert kap ajándékba minden végfelhasználó.

 

https://www.testo.com/hu-HU/termekek/hutestechnika-2020