Rovat: Rövid hírek

VIII. Környezetbarát Nap a Weishauptnál Kiemelt

2022. szeptember 16. péntek, 07:52

A környezettudatos gondolkodás még soha nem volt ennyire aktuális, mint napjainkban. A Weishaupt Kft. ennek jegyében évente megrendezi a Környezetbarát Napot és erre a különleges és egyedülálló rendezvényre rendszeresen meghívja az épületgépész szakmagyakorlókat és legfontosabb partnereit. A környezetbarát technológiákkal, termékekkel, szolgáltatásokkal rendelkező partner cégek is eljöttek és kiállítottak, bemutatták termékeiket szolgáltatásaikat. A rendezvény kiváló lehetőséget adott a kapcsolatépítésre is.

 

 

 


A programot Rácz József a Weishaupt Hőtechnikai Kft. ügyvezetője nyitotta meg köszöntve a vendégeket, majd előadásokkal, a kiállított termékek és szolgáltatások bemutatásával folytatódott a rendezvény. A résztvevők hasznos szakmai információkat kaphattak és a „környezettudatos nézőpontból” ismerkedhettek meg a termékekkel, szolgáltatásokkal.

 

 

 

 

Az idei programban számos érdekesség volt, például a kvízjáték, melyben az Épületgépészeti Múzeum néhány érdekes tárgyának funkcióját kellett kitalálni. A rendezvényen bemutatkozott a Környezetbarát Termék Védjegy és működtetője, a Herman Ottó Intézet is. Az intézmény munkatársai válaszoltak az érdeklődők kérdéseire. Elhangzott, hogy a Weishaupt Hőtechnika Kft. kisteljesítményű gázégői, gázkazánjai, valamint napkollektorai rendelkeznek - a fűtéstechnikai márkák közül egyedülállóan - Környezetbarát Termék Védjeggyel. Idén is lehetőség volt kipróbálni három új, környezetbarát Volkswagent - az autók komfortra és vezetési élményre egyaránt magas minőséget nyújtottak. A rendezvény további érdekessége a  Brüsszelből érkezett a kerekeken guruló ökocímkés bemutatóterem volt, mely szintén nagy érdeklődést váltott ki.

 

A Környezetbarát Nap segített abban, hogy erre egyre többen érezzenek elköteleződést a környezettudatosság és a környezetbarát termékek iránt. Mert egyben mindenki egyetértett a rendezvényen, fontos tenni a környezetünk védelméért!