Rovat: Rövid hírek

Professzionális funkciók promóciós áron Kiemelt

2021. máj. 16. vasárnap, 19:03

Akár megelőző karbantartás a cél, akár egy helyiség állapotának felmérése, egy hőkamera igen hatékony eszköz a szakemberek számára. A Testo vállalat kínálatában egyaránt megtalálható költséghatékonyabb és nagyobb technikai tudású hőkamera is. Erre kiemelendő példák a testo 865 és a testo 872 műszerek, amelyek nemcsak kiváló képességeikkel, de most promóciós árukkal is ideális választást jelentenek a szakemberek számára.

A testo 865 320x240 pixel felbontásra képes, illetve akár 0,12°C hőmérséklet különbséget is képes megjeleníteni. Könnyű kialakítása, beépített memóriája és cserélhető akkumulátora révén praktikus eszköz felméréseknél. Ideális választás karbantartások végzéséhez, elektromos és napelemes rendszerek vizsgálatára, illetve ingatlanok hőhidasságának felmérésére.

 

 

 


A testo 872 már 640x480 képpontos felbontásra és 0,06°C-os NETD érzékenységre képes. A hőkamera ezen felül fel van szerelve lézerjelölővel, digitális fényképezőgéppel, nagy látószögű objektívvel, WiFi és Bluetooth kapcsolattal is. Ezen technikai paraméterek alkalmassá teszik a testo 872 hőkamerát akár falon belüli csőszakaszok lokalizálására és vizsgálatára is. A termékhez díjmentesen letölthető a testo Thermography App Andoid-os és iOS-es eszközökre is, amely WiFi kapcsolaton keresztül szinkronizálja az okostelefont vagy tabletet a hőkamerával. Ezáltal a helyszínen kínálva többek között elemzési, távvezérlési és dokumentálási lehetőségeket. A Bluetooth kapcsolaton keresztül pedig bizonyos típusú pára-hő szenzort és digitális lakatfogót lehetséges csatlakoztatni. Így kombinált mérések végezhetőek, amely során akár az elektromos értékek és a levegő páratartalma is rögzítésre kerül, továbbá lehetőség nyílik penész veszély mérésre is. A Testo összes hőkamerájához jár egy professzionális PC elemző szoftver is, amely korlátlan eszközre telepíthető és nincs éves költsége sem.  A termékekhez többek között tartozik műszer bőrönd és gyártóműi bizonylat is. Az esetleges szervizelést és időszakos kalibrálást pedig a Testo saját, budapesti telephelyén végzi. A készülék kezelőfelülete, a szoftverek és használati utasításai is magyar nyelvűek.

 

További információ:

https://www.testo.com/hu-HU/termografia/hokamera-865-872-promo?utm_source=MEGSZ&utm_medium=online%20article&utm_campaign=testo-TI-promo

Utoljára frissítve: 2021. máj. 16. vasárnap, 19:14