Nyomtatás
Rovat: Rövid hírek

Az épületgépészeti szakképző iskoláknak gyűjtjük, de megduplázzuk az Ön 1%-át! Kiemelt

2021. március 29. hétfő, 14:26

A Magyar Épületgépészek Szövetsége (MÉGSZ) a 2022-ben hozzá befolyt 1%-os SZJA-támogatás összegét saját forrásból megduplázza, és az épületgépészeti szakképzést végző intézmények számára fogja felajánlani a képzést nehezítő hiányosságok pótlására vagy alapvető fejlesztések céljára.


A 2020-ban beérkezett 72 ezer forint 1%-os adományt kiegészítettük 150 ezer forintra, és pályázat útján a Pécsi Simonyi Károly SZKI épületgépészeti gyakorlóműhelyének fejlesztésére utaltuk át. A 2021-es adományok megduplázott összege összesen 250 ezer forint, amelyet a Zalaegerszegi SzC Széchenyi István Technikuma kapott meg. Két munkaállomás megvalósításához 2 db Rothenberger csőszerelő munkapadot és 2 db Rothenberger csősatút fognak vásárolni önerő hozzáadásával.

Ha az ugyfelkapu.magyarorszag.hu oldalon hagyja jóvá adóbevallását, az adószámunk beírásával megteheti az 1%-ról szóló rendelkezést. Ezt május 20-ig akkor is megteheti, ha az adóbevallást már jóváhagyta, de még nem rendelkezett az 1%-ról. Ugyanezt az eszja.nav.gov.hu oldalon belépve is megteheti.

Adójának 1%-áról a NAV által kibocsátott „Rendelkezőnyilatkozat a befizetett adó egy százalékáról” formanyomtatványon is rendelkezhet, ha ezt postán megküldi a NAV részére vagy leadja a NAV ügyfélszolgálatán.

Adószámunk: 19030270-2-43


Fontos feladatunk a szakképzés segítése, számítunk ebben az Ön támogatására is.
Köszönjük!

Utoljára frissítve: 2022. március 21. hétfő, 08:47
Címkék:

Kapcsolódó cikkek