Rovat: Rövid hírek

Újabb halasztás: november végén adják át az épületgépészeti szakmai díjakat Kiemelt

2021. február 28. vasárnap, 12:25

Bár az OMÉN és az Épületgépész Bál szervezőbizottsága tavaly még úgy tervezte, idén tavasszal már meg lehet rendezni a díjátadó eseményt is, a járványhelyzet miatt ezt év végére halasztották.

 

Mint arról Gyurkovics Zoltán, az MMK Épületgépészeti Tagozatának és az OMÉN KB elnöke tájékoztatott, bár még ebben a helyzetben is az épületgépész szakma és a szakmai szervezetek különböző díjainak nyerteseit kihirdették, végül a járvány harmadik hulláma miatt nem tudják azt átadni a tervezett tavaszi időpontban.

„A szervezőbizottságok az elmúlt napokban tárgyaltak a kialakult helyzetről, és arra a következtetésre jutottunk, hogy jelen pillanatban sem látható a rendezvény tavaszi, ünnepélyes keretek között történő megrendezésének lehetősége” – mondja Gyurkovics Zoltán.

Éppen ezért a szervezőbizottság úgy döntött, hogy a 2020-as épületgépész szakmai díjak átadását a 2021-es - már várhatóan biztonságos körülmények között megrendezhető – november 26-i Épületgépész Bálra halasztja. Így ezen a rendezvényen két díjátadásra – az aktuális 2021-es mellett az előző évire is – sor kerül.