Rovat: Rövid hírek

Új termosztatikus radiátorszelep és fej a Resideo kínálatában Kiemelt

2020. november 13. péntek, 11:28

A Resideo Kft. a Resideo Technologies Inc. (NYSE: REZI), magyar leányvállalata, a lakossági komfort- és biztonságtechnikai megoldások vezető globális szállítója bevezeti a Honeywell Home termosztatikus radiátorszelepek és fejek új sorozatát, melyek megbízható és folyamatos szabályozást  biztosítanak a fűtési rendszerekben.

Az otthoni fűtési rendszerekkel kapcsolatban az egyszerűség, a megbízhatóság és az energiahatékony teljesítmény a legfontosabb szempontok mind a lakástulajdonosok, fűtésszerelők, rendszertervezők és a forgalmazók számára egyaránt. Ezért a Resideo sokéves tapasztalatára és szakértelmére alapozva alkotta meg a modern élethez illeszkedő fűtésszabályozási termékcsaládot.

Az első új termék egy karcsú és kompakt Honeywell Home Thera-6 termosztatikus fej, porálló és tartós, az elszíneződéstől védett anyagból, belül pedig német gyártmányú tágulóelemmel, amely a kategóriájában a legjobb1 hőmérséklet-szabályozást biztosítja.

 

 

A második termék a korszerű Honeywell Home V2000SX szelepsorozat, amely olyan műszaki előnyöket hordoz, mint:
- Előbeállítható és a beállítási tartománya megfelelő a háztartási fűtésrendszerek 90%-ának térfogatáram igényeire
- A termék a tesztek során túlteljesítette az alkalmazandó európai minőségi előírások követelményeit
- A már jól bevált és megbízható kettős o-gyűrűs tömítéssel rendelkezik.

Ráadásul a  Thera-6 és a V2000SX termékekre a gyártó speciális garanciát biztosít, meghosszabbított jótállási időszak formájában2. A Resideo vonatkozó jótállási feltételei mérvadóak a kiterjesztett garancia vonatkozásában.

A termékek szeptembertől már kaphatók

Mario Moura, a Product&Solutions üzletág európai ügyvezető igazgatója kifejti: „Arra koncentrálunk, hogy ügyfeleink igényeit állítsuk a középpontba. Éppen ezért termékfejlesztési folyamatunk kulcs eleme volt a szerelők és üzleti partnereink visszajelzései. Büszkék vagyunk új termékeinkre és az általuk kínált megoldásra, a minőségre és megbízhatóságra.”

Ha további információt szeretne megtudni arról, hogy az új Honeywell Home radiátor termékek miért remek választás a szerelők és viszonteladók számára, látogasson el ide: https://homecomfort.resideo.com/sites/Magyarorszag/hu-HU

            
A Honeywell Home védjegyet a Honeywell International Inc. engedélye alapján használja a Resideo.


1 A Keymark rendszer által tanúsított, hogy a felülvizsgált termék az európai EN 215 szabványoknak megfelelő és a legjobb beállítási pontossággal rendelkezik.

2 Az új termékcsalád alábbi termékei meghosszabbított jótállási idővel rendelkeznek, amelyet a Resideo vonatkozó jótállási feltételei kínálnak:

 

Termék

Termékcsalád

A termék élettartama, amelyre az érvényes jótállási idő vonatkozik (a gyártás dátumától)

Termosztatikus fej

Thera-6

10 év

Termosztatikus radiátorszelep

V2000SX

15 év

 

A Resideo-ról
A Resideo a lakossági komfort- és biztonságtechnikai megoldások vezető szállítója a világpiacon és az alacsony feszültségű elektronikus termékek és biztonságtechnikai rendszerek nagykereskedője. A 130 éves múlttal rendelkező Resideo több mint 150 millió otthonban van jelen és évente 15 millió új rendszer telepítéséhez szállítja megoldásait. Folyamatosan szolgáljuk ki több mint 110.000 kivitelező partnerünket vezető nagykereskedő partnereinken keresztül ide értve az ADI Global Distribution üzletágat, amely több, mint 100 országba exportál termékeket, világszerte több mint 200 raktárbázisán keresztül. A Resideo 4.8 milliárd USD éves árbevételű vállalat, világszerte hozzávetőlegesen 13 000 alkalmazottal.

További információkért keresse fel a www./homecomfort.resideo.com weboldalt!  

 

 

 

Utoljára frissítve: 2020. december 02. szerda, 17:40