Rovat: Rövid hírek

Hőkamerák épületgépészeknek - testo 868 kedvezményes áron Kiemelt

2020. október 16. péntek, 07:05

A termográfiai vizsgálatok az épületdiagnosztikában megbízható támogatást nyújtanak a szakemberek számára, legyen szó energetikai vizsgálatokról vagy alkatrészek ellenőrzéséről. A Testo ezért fejlesztette ki professzionális teljesítményű és felhasználóbarát hőkameráit, melyek közül a testo 868 a fűtési szezon idején kedvezményes áron érhető el.

Még a legalaposabb karbantartás esetén is bekövetkezhet a baj: meghibásodik a fűtésrendszer a fűtési szezon kellős közepén. Bár ilyenkor a legsürgősebb, a hibák kijavítása akár hetekbe is telhet.  A tüzelőberendezés mellett számos dolog határozza meg, hogy mennyire hatékony és gazdaságos a fűtés. Az eliszaposodott radiátorok, hőhidak felderítése éppen annyira fontos, mint a megfelelő szigetelés.

A testo 868 hőkamera az ilyen helyzetekben hatékony támogatást nyújt a problémák orvosolásához. A műszer segítségével csökkenthetők a károk és minimalizálhatók a költségek.
Az eliszaposodás „kitapogatása” a radiátoron nem csak megbízhatatlan, de a módszerrel a probléma bemutatása sem hatékony. A testo 868 hőkamera azonban egy pillanat alatt meggyőző képet mutat a radiátor állapotáról, így az ügyfél is felismerheti a rendszer átmosásának létjogosultságát. A testo hőkamerák más feladatokra is alkalmasak, legyen szó a homlokzatszigetelések vizsgálatáról, vagy energetikai tanácsadásról.

 

 

 

 

A műszer ezen felül alkalmas a kapcsolódó rendszerek vizsgálatához is úgy, mint az elektromos bekötések felmérése vagy a nyílászárók hőszigetelésének vizsgálata. Az applikáció segítségével akár a mérés helyszínén is kiexportálhatóak a mért értékek képként, emellett jegyzőkönyv is készíthető PDF formátumban.
Az applikáció ezen felül kép tükrözési és távvezérlési funkcióval is rendelkezik. Az elkészített hőképeket elemezhetjük továbbá a csomaghoz mellékelt IRSoft elemzőszoftver segítségével is, amelyben akár EN szabvány szerinti jegyzőkönyvek létrehozására is van lehetőség.

 

A Testo idei promóciója keretében a testo 868 most kedvezményes áron érhető el.

 

További részletek a promóciós weboldalunkon:
https://www.testo.com/hu-HU/termografia/promocio?utm_source=MEGSZ&utm_medium=online%20article&utm_campaign=testo-868-promo-HU

 

Utoljára frissítve: 2020. október 16. péntek, 07:39