Rovat: Rövid hírek

Hatékony vizsgálat a promóciós testo 300 füstgázelemzőkkel Kiemelt

2020. szeptember 01. kedd, 16:45

A kazánrendszerek időszakos ellenőrzése során a pontosság mellett a gyors és hatékony mérés is kiemelten fontos. Továbbá, hogy mérési eredményeinket egyszerűen, lehetőleg digitális formátumban tudjuk dokumentálni akár egyszerűbb, akár komplexebb mérések során.

A testo innovatív füstgázelemzője kivételesen megfelel a lakossági rendszereket vizsgáló szakemberek számára. A testo 300 innovatív megoldásokkal szolgál több területen is, legyen az akár a mérés lefolytatása, vagy a dokumentálás. A nagy méretű érintőkijelző támogat minden fontosabb érintési gesztust, illetve könnyű kezelhetőséget is biztosít. A kiváló mérési menük segítenek a hatékony mérés végzésében. A készülék emellett gyors dokumentálást is kínál. A mért eredményeket néhány gombnyomással egy digitális jegyzőkönyvbe illeszthetjük és exportálhatjuk. A mért értékeket ezen felül a professzionális elemző PC szoftver segítségével is kiértékelhetjük. A testo 300 kialakítása nem csak praktikus, de robosztus is. Az érintőkijelző süllyesztve került a készülékházba így védve annak felületét. A készülékház masszív, több helyen gumírozott ezáltal nem csak strapabíró, hanem csúszásbiztos is. A készülékház hátulján 4db nagyerősségű mágnes található, amely praktikus rögzítést tesz lehetővé a mérések alkalmával.

 

 

 

A testo 300 igen sokrétűen használható, köszönhetően a széles kiegészítő kínálatnak. Lehet az O2 és CO cellák mellett kérni NOx cellával is. CO cellából elérhető 4000ppm, 8000ppm, 15000ppm és 30000ppm méréstartományú kivitel is, akár H2 kompenzációval. A továbbfejlesztett kompakt és moduláris szondák mellett (amelyek 6mm és 8mm-es átmérővel és 180mm, illetve 300mm hosszban elérhetőek) a testo 300 műszerhez vásárolhatunk megannyi különböző szondát. Akár magashőmérsékletű füstgázáramban használnánk, akár speciális szonda hosszban. A kiegészítők között megtalálhatóak a tömörségi nyomáspróba, a környezeti CO szenzor és a rugós csőhőmérséklet mérésére szolgáló elérhető kiegészítők is.

A testo 300 többféle szettje most promóciós áron elérhető.

 

Tovább a részletekhez.
https://www.testo.com/hu-HU/termekek/fustgazelemzo-testo-300?utm_source=MEGSZ&utm_medium=online%20article&utm_campaign=Heating-promo-HU