Rovat: Rövid hírek

Testo digitális vákuummérő Bluetooth kapcsolattal Kiemelt

2020. máj. 18. hétfő, 07:04

A hűtés- és klímatechnikai berendezések, valamint hőszivattyúk leürítése, az egyik legfontosabb lépés telepítéskor, illetve újraindításkor. Pontosan ez az a lépés, amire a testo 552 digitális vákuummérőt tervezték. A műszerrel hatékonyan és megbízhatóan mérhet, akár 20.000 mikronos tartományban is. Amellett, hogy rendkívül pontos adatokkal szolgál, a legkisebb abszolút nyomást is méri.  A kijelzőn az értékek különböző mértékegységekben jeleníthetők meg, valamint a víz párolgási hőmérséklete is megjelenik.

 

 

Továbbá a testo Smart Probes Applikáción keresztül, Bluetooth kapcsolat segítségével, a testo 552 összekapcsolható okostelefonnal vagy táblagéppel. Ezáltal a mérési adatok is gyorsan dokumentálhatók, és akár e-mailben továbbíthatók. A robosztus műszerház megvédi műszert a behatásoktól, hátlapra szerelt akasztóval pedig stabilan rögzíthető.

 

 

Az egyedi mérések mellet a műszer összeköthető a testo 570 digitális szervizcsapteleppel, így akár 72 órás folyamatos adatgyűjtésre is alkalmas. Megvilágított nagyméretű kijelzője rossz fényviszonyok mellett is biztosítja a pontos leolvashatóságot.

 

Részletek: https://www.testo.com/hu-HU/termekek/vakuummero

Utoljára frissítve: 2020. máj. 18. hétfő, 07:28