Rovat: Rövid hírek

Expocomfort Kiállítás és Konferencia és Biomassza Innovációs Expo nemzetközi kiállítás Kiemelt

2020. január 15. szerda, 11:29

A Milánóban 2020. március 17-20 között megrendezésre kerülő Expocomfort Kiállítás és Konferenciára (MCE) és Biomassza Innovációs Expora (BIE) a Magyarországi Olasz Kereskedelmi Kamara, a Promos Itáliával együttműködésben kereskedelmi delegációt szervez Magyarországról. A jelentkezési határidő meghosszabbításra került, így várják az érdeklődők jelentkezését.

Ez lesz a „MCE” kiállítás 42-edik kiadása, amely azokat a vállalatokat célozza meg, akik polgári és ipari létesítmények tervezésére és üzemeltetésére specializálódtak (fűtés, légkondicionálás, vízvezeték- és egyéb csőhálózatok, fürdőszobakiegészítők, csaptelepek), akiknek ez egy kiváló globális üzleti platform.  További részleteket a mellékelt angol nyelvű katalógusban, illetve az alábbi honlapon talál: www.mcexpocomfort.it.

A “BIE” rendezvény az MCE-vel egyidejűleg inkább a technológiai innovációra és a megújuló energiára összpontosít. Bemutatják az épületgépészet rendszereit, termékeit és alkatrészeit egészen a pellettel és a biomasszával való fűtésig.
További részleteket az alábbi honlapon talál: www.bie-expo.it.

Olyan cégek jelentkezését várják, akiknek telephelye Magyarországon található és érdeklődnek a rendezvény iránt.

A kiválasztott résztvevőknek a következő szolgáltatásokat biztosítják a szervezők:
 
- repülőtér - szálloda - repülőtéri transzfer
- 2 éjszaka és reggeli egy milánói szállodában
- napi transzfer a szálloda és a vásár között
- belépés az expókra
- belépés az expók VIP területére valamint ebédek
- egyéni tolmácsolási szolgáltatás (kérésre elérhető)

A jelentkezőknek garantálni kell 2 napos jelenlétet a vásáron, de eldönthetik, hogy március 17-18-án vagy március 19-20-án jönnek.

A Magyarországi Olasz Kereskedelmi Kamara fenntartja magának a jogot, hogy tevékenységi profil alapján válassza ki a résztvevőket.
Tekintettel arra, hogy a helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, kérjük, regisztráljon 2020. Január 20. 18:00 óráig a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímre.További információk az alábbi elérhetőségeken:       
Magyarországi Olasz Kereskedelmi Kamara         
CSURGAI Zsófia
Szolgáltatások Osztálya
Telefonszám: +36 70 88 66764
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.