Rovat: Rövid hírek

Testo füstgázelemző promóció Kiemelt

2019. szeptember 02. hétfő, 20:35

Korszerűsítse felszerelését és álljon készen a fűtési szezonra! A testo 300 füstgázelemzővel minden eddiginél egyszerűbb és kényelmesebb a tüzelőberendezések ellenőrzése. A műszer igény szerint konfigurálható, így minden teljesítménybeli elvárásnak megfelel. A testo 300 akár 30.000 ppm CO mérésére is képes, valamint igény szerint akár NO mérőcella is beépíthető utólag. A vezérlés, a mért értékek megjelenítése és a dokumentáció a műszer érintőkijelzőjével és okos funkcióival szintén gyerekjáték. A műszer képes a mérési értékek grafikonos vagy táblázatos kijelzésre, a mérési nézetben a megjelenő paraméterek sorrendje pedig szabadon módosítható.

 

 

A testo 300 füstgázelemzőben minden fontos méréshez található mérőmenü, megkönnyítve a mérést. A mérőmenükkel többek között a következő mérések végezhetők el: füstgázelemzés, huzatmérés, CO mérés, koromszám mérés, differenciálnyomás-mérés, tömörségvizsgálat, O2 mérés, stb. Az elektronikus dokumentáció kiváltja az időigényes papírmunkát, a jegyzőkönyv készítése a helyszínen is elvégezhető, szükség szerint továbbítható e-mailben.

 

 


A Testo idei promóciója keretében a promóciós testo 300 füstgázelemző szettek mellé egy Wiha e-csavarhúzó készlet jár ajándékba. Részletek és részvételi feltételek a www.testo.hu/promocio oldalon.

Utoljára frissítve: 2019. szeptember 02. hétfő, 20:45