Jön a virtuális Műegyetemi Épületgépész Napok

2020. november 22. vasárnap, 16:07

A járványhelyzet miatt ezúttal teljesen online felületre kerül a hagyományos szakmai rendezvény, ám ezúttal 2 napon keresztül lesznek programok, és lesz szakmai továbbképzés és kiállítás is.

 

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, valamint a Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara közös eseménysorozata részeként egyedülálló virtuális épületgépészeti kiállítás is lesz, amely már november 23-án reggel 9 órától elérhető a www.talalkozzunk-muegyetem.hu honlapon, és az OMÉN egész hetében ingyenesen látogatható lesz.
 

Konferencia, szakmai továbbképzés

Az év folyamán a Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara sikeresen rendszerbe állította az online szakmai továbbképzéseket. A konferencia és továbbképzés két napos lesz, november 26-27. között. Két különböző szakmai továbbképzési nap várja a szakembereket, csütörtökön energetikai, míg pénteken épületgépészeti szakmai továbbképzéssel.
 

Épületgépész kiállítás

A kapcsolódó épületgépészeti kiállítást virtuálisan, a programsorozat honlapján valósítják meg a szervezők. A cégek a hagyományos kiállítási stand helyett idén virtuális standon jelennek meg és mutatkoznak be a konferencia résztvevői számára, illetve immár országosan is a szakmai szereplőknek. A virtuális térben lesz lehetősége a résztvevőknek, hogy „végigjárhassák” a standokat.


Fotó: Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem / Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Utoljára frissítve: 2020. november 22. vasárnap, 16:22