A járvány miatt elmarad a szeptemberi Épületgépészeti Tervezői Konferencia

2020. szeptember 10. csütörtök, 07:44

„Gyötrelmes, sok fejfájást okozó időszak után, szeptember 7-én fájdalmas döntést hoztunk meg: a  szeptember 25-re megszervezett V. Épületgépészeti Tervezői Konferencia lemondásáról döntöttünk” – írta szakmai szövetségünknek megküldött tájékoztató levelében Gyurkovics Zoltán, az MMK Épületgépészeti Tagozatának elnöke.
Az eseményt egy év múlva rendezik meg.

 

Mint azt Gyurkovics Zoltán a levélben kifejtette, „minden előkészületet megtettek – tudatosan korlátozott kiállítói és látogatói létszámra törekedve –, és „kulcsrakész” állapotba kerültek, de a járvány második hulláma okozta figyelmeztető jelek és jelzések miatt kötelességüknek érezték, hogy a lemondás mellett kell döntsenek.

A kötelező képzés online formában megvalósul

Mindemellett a szervezők úgy döntöttek, a kötelező képzésre regisztrált szakmagyakorló kollégák számára az eredeti időpontban – 2020. szeptember 25-én – a szakmai továbbképzést online formában megszervezik. – Erről minden részletes információt meg fognak kapni a szervezésért felelős Keresztes-Németh Anitától (BPMK) – tette hozzá Gyurkovics Zoltán.
 

Egy év múlva, ugyanúgy

– Nem könnyű jó megoldást találni ebben a helyzetben, ezért az utolsó pillanatig vártunk vele. Hiszen sokadik éve szívügyünk a Tervezői Konferencia, és nagy örömünkre idén, ebben a nehéz helyzetben is jelentős számban jelentkeztek kollégák, és tudjuk, hogy sokan nagyon várták a találkozási alkalmat a szakmagyakorlókkal – írták a szerezők többek között a tájékoztató levelükben.
Döntésük szerint az V. Épületgépész Tervezői Konferenciát 2021. szeptember 24-én változatlan programmal és feltételekkel, a már megtörtént jelentkezések, a már lefoglalt kiállítói csomagok figyelembevételével tartják meg.

Utoljára frissítve: 2020. szeptember 10. csütörtök, 07:48