Sikeres "ReSTART magyar épületgépészet!" online konferencia

2020. június 18. csütörtök, 06:12

Június 16-án, a korábbi "víruskonferencia" sikerreceptjét követve a MÉGSZ munkatársai újabb élő online konferenciát rendeztek, amelyet a szövetség YouTube csatornáján lehetett követni. A konferencia megtekintési száma délelőtt 150 körül mozgott, estére pedig meghaladta az ötszázat.


Ezúttal öt olyan cég - Uponor, Wilo, Helios, Columbus Klímaprojekt, Szerelvénybolt Kft. - előadása szerepelt a programban, amelyek a korlátozások feloldása nyomán azonnal felpörgették a kommunikációjukat a szakma felé. Három előadás is foglalkozott a járvánnyal kapcsolatos klíma- és légtechnikai megoldásokkal, ezek közül az egyikben Vígh Gellért épületgépész mérnök azt elemezte, hogy a koronavírus-járvány miben változtatja meg a jövő irodaházát. A négyórás konferencia első előadásában Szarka László MÉASZ-elnök az építőipar állapotát és kilátásait elemezte, a végén pedig Kökény Roland a K&H munkatársa pedig a kisvállalkozások hitelezési lehetőségeit mutatta be.
A MÉGSZ az októberre és novemberre tervezett szakmai napjait előrehozta szeptemberre, ezeket is lehet majd online csatornán követni.

A két júniusi online konferencia a MÉGSZ hivatalos Youtube-csatornáján ide kattintva érhető el!
Iratkozzon fel a csatornára!

Utoljára frissítve: 2020. június 19. péntek, 07:16