Testo mérőműszerek az épületgépészet minden területére

2019. november 17. vasárnap, 20:55

Az épületgépészetben rendkívül fontos szerepe van a környezeti paramétereknek. A nem megfelelő hőmérséklet vagy páratartalom nem csak a komfortérzetünkre van hatással, hanem akár egészségügyi kockázattal is járhat. A Testo mérőműszereivel azonban nem csak a környezeti paraméterek ellenőrzése lehetséges.

 

 

 


A Testo füstgázelemzők amellett, hogy szükségesek a tüzelőberendezések szervizeléséhez és karbantartásához, lehetővé teszik a fűtésrendszerek optimalizálását vagy akár tömörségi nyomáspróbák elvégzését is. A gázszivárgás keresőkkel még a legkisebb szivárgások, visszaáramlások is időben beazonosíthatók, így garantálható a biztonság.  A Testo szervizcsaptelepek a hűtő- és klímarendszerek mellett hőszivattyúk beüzemeléséhez és beszabályozásához is alkalmazhatók, a testo Smart Probes okos méréstechnológiája révén pedig a dokumentáció is jelentősen egyszerűbb. A hőkamerák széles választéka a legkülönbözőbb feladatokra nyújt megoldást, legyen szó hőhidak vagy szivárgó fűtéscsövek felderítéséről, vagy akár szolár rendszerek ellenőrzéséről. Nem csak lakóépületeknél, hanem szinte minden létesítménynél fontos a berendezések által keltett zajok mérséklése. A Testo választékában erre is talál mérőműszert: zajszintmérőink pontos és megbízható megoldást nyújtanak a zajszint objektív méréséhez.

 

 

 

 

Természetesen a fenti kategóriák nem merítik ki a Testo teljes termékpalettáját. Tudjon meg többet és látogasson el honlapunkra, vagy találkozzunk személyesen az Országos Magyar Épületgépész Napokon, ahol személyre szabott tanácsadás mellett kipróbálhatja műszereinket is.

 

További információ a termékekről: www.testo.hu

 

Utoljára frissítve: 2019. november 17. vasárnap, 21:11