Célegyenesben a IV. Épületgépész Tervezői Konferencia szervezése

2019. augusztus 28. szerda, 10:57
Képünk a tavalyi konferencián készült Képünk a tavalyi konferencián készült

A Magyar Mérnöki Kamara Épületgépészeti Tagozata és a Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara 2019-ben már negyedik alkalommal rendezi meg az Épületgépész Tervezői Konferenciát, amellyel a tervezői szakterületen tevékenykedők szakmai továbbképzését szándékozik segíteni. Tervezői és üzemeltetői előadások keretében a szlogenben megfogalmazott területeket dolgozzuk fel, kiemelve a tervező innovatív gondolkodásának jelentőségét.

 

A rendezvény lehetőséget biztosít a szakma szereplőinek, tervezőknek, gyártóknak, forgalmazóknak és kivitelező vállalkozásoknak kötetlen szakmai konzultációra is.

 

A rendezvényen való részvétellel a kollégák teljesíthetik az éves továbbképzési kötelezettségüket, de látogatói jeggyel azok is részt vehetnek, akik már voltak továbbképzésen, így az előző évek tapasztalata alapján 500 tervező kolléga részvételére lehet számítani.

 

A konferencia időpontja:       2019. szeptember 27. 9-17 óra

A konferencia helyszíne:        Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont 3-as és 4-es előadóterem és előtér

1097 Budapest Könyves Kálmán krt. 12-14.

 

A  konferenciánkra a gyártó-, forgalmazó- és kivitelező vállalkozások a korábbi éveket meghaladó számban jelentkeztek! Ott tartunk, hogy további jelentkezéseket elfogadni már nem áll módunkban!

 

Örök optimistaként a nagy létszámú szakmai találkozások fontosságában hiszek. Úgy tűnik, hogy ez az idei konferenciánkon is megvalósulhat.

 

A „látogató jegy” konstrukciót azért hoztuk létre, hogy olyan szakmagyakorlók számára is tudjuk biztosítani a részvételt, akik kötelező szakmai képzésen részt venni nem akarnak. Akarnak viszont érdeklődni, partnerekkel beszélgetni, az előadásokba behallgatni, egy mozgalmas szakmai rendezvényen részt venni!

 

Látogató jegyek korlátozott számban még elérhetők.

 

Látogató vendégink is teljes catering ellátásban részesülnek. Emellett bármelyik előadóteremben folyó előadásokra behallgathatnak, a nagy létszámban jelen lévő szakmai partner kiállítóval, illetve az épületgépészetben tevékenykedő kollégákkal kapcsolatokat építhetnek, meglévő kapcsolatokat megerősíthetnek.

A Lurdy ház felszíni parkolójában ingyen parkolásra biztosítunk lehetőséget.

 

A látogató jeggyel való részvétel is regisztrációhoz kötött! Regisztrálni, és a részletek után érdeklődni Keresztes Anitánál a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen lehet. A látogatójegy ára nagyon kedvező - bruttó 5.080Ft – amelyet az egész napi catering-ellátás költségeire számolunk fel.

 

A jelentkezési határidő augusztus vége!

 

Köszönetet mondok a szervezésben résztvevő kollégáknak, azoknak az épületgépészeti szakmai szervezeteknek, amelyek támogatják a szakmai találkozások – így a tervezői konferencia – szervezésére tett törekvéseinket. Köszönet a szaksajtónak a rendszeres tájékoztatásért.

 

De mindenekelőtt köszönet a konferencián kiállító és hirdető szakmai partnereinknek, akik a szakmai innováció egy-egy apró, vagy éppen nagyobb eredményét tudják a helyszínen megmutatni szakmagyakorló kollégáinknak.

 

 

Gyurkovics Zoltán elnök

MMK Épületgépészeti Tagozat

Mellékletek terület

 

Utoljára frissítve: 2019. október 08. kedd, 06:16