A következő generációs füstgázelemző: testo 300

2019. január 14. hétfő, 20:51

A műszer képes a mérési értékek grafikonos vagy táblázatos kijelzésre, a mérési nézetben a megjelenő paraméterek sorrendje pedig szabadon módosítható. A műszerbe mentett, előre beállított mérőmenük megkönnyítik a mindennapi használatot és a mérés folyamatát. A dokumentáció folyamata szintén gyerekjáték. A felugró billentyűzettel az adatbevitel villámgyors, megadhatók az ügyfelek és a mérési helyek adatai, az jegyzőkönyvhöz pedig megjegyzések, képek csatolhatók. A kész jegyzőkönyvet az ügyfél akár a helyszínen is aláírhatja, közvetlenül a műszeren is. Lehetőség van a jegyzőkönyv kinyomtatására is az opcionális Bluetooth nyomtatóval. A jegyzőkönyvek továbbíthatók e-mailben vezeték nélküli hálózaton keresztül. Amennyiben nincs elérhető internet kapcsolat, a mérési értékek biztonságosan tárolhatók a műszer beépített memóriáján.

 A testo 300 füstgázelemző alapesetben egy O2 és egy CO mérőcellával van felszerelve, valamint szükség esetén egy NO mérőcella is beépíthető utólag. A hosszú élettartamú Longlife mérőcellák a frisslevegős hígítással akár 30.000 ppm CO-t is képesek mérni. A műszer képes a gázút nullázására még úgy is, hogy a szonda a füstgázáramban van. A műszer elérhető 2 és 4 éves garanciával, a füstgázelemző regisztrációjával azonban további egy év extra garancia érvényesíthető.

Ugyanakkor hiába a kifinomult méréstechnológia, ha nem bírná a mindennapi gyűrődést. A füstgázelemző műszerháza rendkívül robusztus, a szélek gumírozottak, így a mindennapi munka során ellenáll a behatásoknak. A hátoldalon található 4 erős mágnes, mellyel biztosan rögzíthető a műszer fém felületekre, így akár mindkét kéz szabadon használható a mérés ideje alatt.

További információ:
https://www.testo.com/hu-HU/termekek/fustgazelemzo-testo-300

Utoljára frissítve: 2019. január 14. hétfő, 21:05