Országos Magyar Épületgépész Napok 2019 - Várják az ötleteket!

2019. január 04. péntek, 08:57

A szervezők várják az épületgépészek, oktatók és diákok ötleteit, kezdeményezéseit!  Az első és legfontosabb tennivaló, hogy az épületgépészek, – legyenek azok szakmunkástanulók, mérnökök, kereskedők vagy kivitelezők – ezeket a napokat használják ki a társszakmákkal való érintkezésre, a civil szférával való kapcsolat ápolására és egymás megismerésére, elismerésére.

 

A Magyar Épületgépészeti Koordinációs Szövetség felhívása szerint, az Országos Magyar Épületgépész Napokon országosan szeretnének rendezvényeket, akciókat kezdeményezni. Például az oktatási intézmények nyitott napok keretében mutathatják be a szakterület szépségeit, a kereskedők ezeken a napokon akciókat hirdethetnek, nyereményjátékokat szervezhetnek. A szakma ismertségének növelése mellett persze az ünneplés, a kimagasló tevékenységek és személyek megbecsülése és a szórakozás sem maradhat el.

 

Az Országos Magyar Épületgépész Napok céljainak megvalósítása érdekében létrejött egy bizottság (OMÉN-KB), melynek feladata a kezdeményezés, segítés, koordinálás, az események informatikai hátterének kezelése.

 

A Magyar Épületgépészeti Koordinációs Szövetség felhívását bővebben itt olvashatja el!

 

Képünkön: A 2018. évi OMÉN záróeseménye az Épületgépész Bál volt, amely előtt átadták a szakma legmagasabb kitüntetéseit, a Macskásy Díjat, a Meszlényi Díjat és az Épületgépészetért Díjat. A fotón a díjazottak és az átadók láthatók.

 

 

Utoljára frissítve: 2019. január 15. kedd, 17:02